fbpx

Mario Mandžukić potpisao novi ugovor s Juventusom

Italija…

Mister No Good – Mario Mandžukić

Mario Mandžukić– Na terenu proturječi svom nadimku ‘Mister No Good’ – zapravo je vrlo, vrlo dobro imati nekoga poput Marija ispred sebe. Odlučan je i požrtvovan na svakom dijelu terena, prototip modernog napadača – stoji između ostaloga u Juventusovim pohvalama na službenoj stranici kluba.
Bivši reprezentativni napadač Mario Mandžukić dogovorio je nastavak suradnje s aktualnim prvakom Italije i jednim od kandidata za naslov prvaka Europe. Potpisom na novi ugovor Mario Mandžukić produžio je u četvrtak vjernost Juventusu do ljeta 2021. godine. U dresu Stare dame igra već četiri sezone te je u 159 utakmica upisao 43 pogotka, a jedan je od ljubimaca navijača talijanskog prvaka.
Mario Mandžukić klupsku je karijeru započeo u Marsoniji i Zagrebu, a nakon prelaska u Dinamo izborio se za transfer u inozemstvo: od 2010. godine bio je član Wolfsburga. Potom odlazi u Bayern, s kojim osvaja Ligu prvaka, a nakon godine dana provedene u Atletico Madridu pridružio se Juventusu.
S Juventusom je osvojio tri uzastopne dvostruke krune, a reprezentativnu je karijeru zaključio po osvajanju svjetskog srebra u Rusiji, s 33 pogotka u 89 nastupa za Vatrene.

Foto: Press – arhiva