fbpx

Mario Valentić postao Spiderman!

Mario ValenticInstruktor pilatesa i osobni kondicijski trener pojavio se prošlog vikenda u odijelu Spidermana na međunarodnoj konvenciji i kongresu ‘Skok’ u Varaždinu. Mario Valentić kroz vježbe u odijelu akcijskog junaka ukazao je na pravilne pozicije tijela, a posebno kralježnice. No Spiderman je pokazao i da vježbanje mora biti zabavno. Tako su žene uživale u showu ‘Real body strength’ koji im je Mario napravio.
– Bilo je jako zabavno, poučno i znojno. Jedini ‘problem’ je bio na početku sata zadobiti povjerenje publike, vježbača, da uistinu percipiraju sadržaj Mario ValentićMario Valentić‘Spidermanovog’ govora, ali brzo su shvatili da je on vrlo ozbiljan u namjeri da im prenese svoje znanje. Pojavljivanjem u odijelu Spidermana htio sam, također, promovirati tjelovježbe i zdrav život te utjecati na razvoj svijesti o važnosti kretanja i vježbanja u svakodnevnom životu. Posebno onih koji to ne rade i stavljaju nas u vrh zemalja po pitanju prekomjerne težine i pretilosti, a o tome se ne govori puno – vrlo ozbiljno objasnio je ekskluzivno za portal Scena.hr naš Spiderman.
– Vjerujem da će se i ubuduće na ovakvim edukativno-zabavnim događanjima pojaviti razni superjunaci – Batman, Boško Buha… Pratite me – najavio je Mario.