fbpx

Novak Đoković – Na kavi kod najboljeg tenisača!

Restoran Novak…

Donosimo ekskluzivne fotografije iz luksuzno uređenog restorana u vlasništvu Đokovića

Novak ĐokovićNovak Đoković vlasnik je ukusno uređenog restorana u Beogradu. Iako je interijer luksuzan, nije nametljiv. U pozadini svira lagani jazz i opuštena je atmosfera. Pogled zapinje za zidove ukrašenim teniskim simbolima koji predstavljaju uspjehe teniskog asa, kao i ponos njihove države. Zgrada također djeluje impresivno, a ispred ulaza u restoran je postavljen kip Đokovića s reketom u ruci. Gosti restorana uživaju u impresivnoj kolekciji njegovih fotografija s osvojenih turnira. A posebno je dojmljiva fotografija s peharom iz Wimbledona 2014, čijim osvajanjem je opet postao prvi igrač svijeta. U restoranu se također nalazi zanimljiva kolekcija fotografija najboljih tenisačica i tenisača, među kojima su i Novakovi najveći rivali – Rafael Nadal i Roger Federer.
Novak ĐokovićU ugodnoj atmosferi restorana smo popili kavu. Ljubazno osoblje na spomen imena teniskog asa samo se smiješi. Nisu bili pretjerano raspoloženi za razgovor o omiljenom tenisaču i vlasniku restorana, ali ipak su nam otkrili kako Novak dolazi u restoran te da je vrlo ljubazan i spontan. Također, dopustili su nam fotografiranje restorana. Osoblje ima manire poput onih iz elitnih svjetskih restorana, što nije neobično s obzirom da restoran posjećuje krema društva. Ako se nađete u Beogradu, svakako ne propustite priliku posjetiti restoran ‘Novak’, bit ćete ugodno iznenađeni.
Đoković  nije samo tenisač već i humanitarac. Osnovao je Fondaciju Novak Đoković koja pomaže djeci da se razvijaju i obrazuju. Novak je ambasador dobre volje od strane UNICEF–a u Srbiji.
Novak ĐokovićNjegova supruga Jelena također sudjeluje u radu fondacije. Nedavno vjenčanje para na Svetom Stefanu u Crnoj Gori privuklo je pozornost svjetskih medija, a posebno vijest koju je par otkrio prije vjenčanja. Naime, Novak i Jelena su svoje uzvanike zamolili da novac namijenjen za vjenčane darove uplate na račun fondacije.

Foto: Maja Brkljač
Fotogalerija: [nggallery id=448]