fbpx

Osvojite besplatan dizajn uređenja vrta u vrijednosti od 5 do 8 tisuća kuna

Profokus – dizajn uređenja vrta

I ove godine Učilište Profokus poziva sve vlasnike vrtova, terasa i balkona da se prijave na već tradicionalni natječaj za izradu projekta uređenja vrta koji će odabranim sudionicima omogućiti da svoj vrt oko stambenog ili poslovnog prostora, terasu ili balkon pretvori u pravu zelenu oazu, kao stvorenu za opuštanje i druženje.

dizajn

Ove godine pripremili smo čak dva darivanja projekta uređenja.
Bez obzira da li imate malu ili veliku okućnicu uz pomoć naših polaznika programa Dizajn vrtova i krajobrazne arhitekture možete osvojiti čak dva projekta uređenja vrta u vrijednosti od 5.000,00 kn do 8.000,00 kn, dizajniran po Vašoj mjeri, uzimajući prvenstveno u obzir Vaše želje i potrebe.

dizajn

Naši dizajneri svoje projekte stvaraju pod budnim okom naših stručnih mentora, a sretni dobitnik imat će mogućnost izabrati svojeg favorita.
Projekt za uređenje vrta je prvi korak svake planske renovacije vrta. On mora biti detaljan, sveobuhvatan i stručan, kako bi obuhvatio sve nužne komponente, a opet izrazio želje i zahtjeve samog vlasnika.

Naši dizajneri vrtova svojim će Vam profesionalnim znanjem ponuditi kreativno projektno-idejno rješenje uređenja vrta koje utjelovljuje osobnost Vas i Vaše obitelji, a da pritom ne narušava sklad prirode koja ga okružuje.

dizajn

Svaka pojedina komponenta projekta ima određenu ulogu i funkciju, a svaki projekt izrađen je nakon pomne analize na terenu i konzultacija s vlasnicima. Samo takav način izrade može u potpunosti omogućiti da Vaša zelena površina ostvari svoj puni potencijal i prenese Vaše zamisli u stvarnost.

Svaki projekt sadržavat će tehnički opis uređenja, popis i cjenik predviđenih radova te materijala te sve ostale detalje koji će upravo Vaš vrt pretvoriti u savršeni osobni raj, kao stvoren za svakodnevno uživanje.

Napomena: projekt dizajna vrta ne uključuje samu izvedbu i nabavu materijala.

Kriteriji za prijavu:
• zemljište u Zagrebu ili bližoj okolici
• privatna ili poslovna namjena
• Veliki teren – minimalno 600m2
• Mali teren – mali vrt, terasa, balkon, atrij
• ravni ili blago nagnuti teren
Način prijave:
• potrebno je popuniti obrazac – MALI TEREN ili VELIKI TEREN
Prijave traju do 28.02.2021.
Nakon zaprimanja prijave na popunjavanje ćemo Vam dostaviti upitnik o Vašim željama i potrebama.

(Napomena: projekt dizajna vrta ne uključuje samu izvedbu i nabavu materijala.)

Foto: Press – Profokus dizajn uređenja vrta