fbpx

Premijerno: 4. sezona humoristične serije Ko te šiša

Zagreb…

Hrvatska radiotelevizija premijerno prikazuje 4. sezonu humoristične serije Ko te šiša

HRT od nedjelje 22. rujna 2019. godine, na Prvom programu (HRT – HTV1), počinje s prikazivanjem nove 4. sezone humoristične serije Ko te šiša. Kao i u prošloj sezoni, radnja serije Ko te šiša se zbiva u zagrebačkoj četvrti Donji grad, gdje su na središnjem trgu smještena dva frizerska salona, muški i ženski te stara gostionica koja je s vremenom postala kafić i kvartovsko okupljalište. U novih 20 nastavaka u središtu priče ponovno je borba za prestiž između dvaju nepomirljivih konkurenata – vlasnika frizerskih salona Žigmunda Štingla i Božice Režek.

Ko te šiša

Salon Žigmund je u sjetnom izdanju jer je dugogodišnji zaposlenik Ivek Vrabec napustio Žigmunda i vratio se u Hollywood. Žigmund odlučuje zaposliti novog šegrta te stavlja oglas na trg. Nakon niza čudaka i neadekvatnih kandidata u salon dolazi Bruno (38). Bivši marketinški stručnjak i reklamni redatelj Bruno (Janko Popović Volarić) bio je već snimao i za Žigmunda i za Božicu. Cici se jako protivi ideji jer je već imala sukob s Brunom, ali Žigmund ga zaposli jer Bruno predstavi plan kako da Božicu izbace iz posla.

Ko te šišaU salonu Unisex Božica naoko je sve po starom: Sanja se pokušava osamostaliti, Božica pokušava konkurirati Žigmundu i Bruni, a Lili želi postati poznata pod svaku cijenu. No iznenadni gost unijet će neke promjene… Joži dolazi daljnji rođak iz Dalmacije o kojem se mora brinuti – Duje (24). Duje (Roko Sikavica) je studirao ekonomiju, ali je prekinuo studij i ne želi se vratiti kući. Matek, na Jožin nagovor, pristane zaposliti Duju kao konobara. U glavnim su ulogama Ksenija Marinković, Željko Duvnjak, Jadranka Đokić, Katarina Strahinić, Sara Stanić, Robert Ugrina, Jasmin Telalović, Janko Popović Volarić i Roko Sikavica.
Prvu epizodu 4. sezone humoristične serije Ko te šiša gledajte u nedjelju 22. rujna na Prvom programu Hrvatske televizije u 20.05 sati.

Foto: Press