Premijerno: 4. sezona humoristične serije Ko te šiša

Zagreb…

Hrvatska radiotelevizija premijerno prikazuje 4. sezonu humoristične serije Ko te šiša

Ko te šišaHRT od nedjelje 22. rujna 2019. godine, na Prvom programu (HRT – HTV1), počinje s prikazivanjem nove 4. sezone humoristične serije Ko te šiša. Kao i u prošloj sezoni, radnja serije Ko te šiša se zbiva u zagrebačkoj četvrti Donji grad, gdje su na središnjem trgu smještena dva frizerska salona, muški i ženski te stara gostionica koja je s vremenom postala kafić i kvartovsko okupljalište. U novih 20 nastavaka u središtu priče ponovno je borba za prestiž između dvaju nepomirljivih konkurenata – vlasnika frizerskih salona Žigmunda Štingla i Božice Režek.
Salon Žigmund je u sjetnom izdanju jer je dugogodišnji zaposlenik Ivek Vrabec napustio Žigmunda i vratio se u Hollywood. Žigmund odlučuje zaposliti novog šegrta te stavlja oglas na trg. Nakon niza čudaka i neadekvatnih kandidata u salon dolazi Bruno (38). Bivši marketinški stručnjak i reklamni redatelj Bruno (Janko Popović Volarić) bio je već snimao i za Žigmunda i za Božicu. Cici se jako protivi ideji jer je već imala sukob s Brunom, ali Žigmund ga zaposli jer Bruno predstavi plan kako da Božicu izbace iz posla.
Ko te šišaU salonu Unisex Božica naoko je sve po starom: Sanja se pokušava osamostaliti, Božica pokušava konkurirati Žigmundu i Bruni, a Lili želi postati poznata pod svaku cijenu. No iznenadni gost unijet će neke promjene… Joži dolazi daljnji rođak iz Dalmacije o kojem se mora brinuti – Duje (24). Duje (Roko Sikavica) je studirao ekonomiju, ali je prekinuo studij i ne želi se vratiti kući. Matek, na Jožin nagovor, pristane zaposliti Duju kao konobara. U glavnim su ulogama Ksenija Marinković, Željko Duvnjak, Jadranka Đokić, Katarina Strahinić, Sara Stanić, Robert Ugrina, Jasmin Telalović, Janko Popović Volarić i Roko Sikavica.
Prvu epizodu 4. sezone humoristične serije Ko te šiša gledajte u nedjelju 22. rujna na Prvom programu Hrvatske televizije u 20.05 sati.

Foto: Press