Siniša Ružić ove nedjelje nastupa s gostom iznenađenja

Da nas baciš u bazen mislim da bi sva voda iscurila van, kaže Siniša Ružić

U novoj epizodi glazbenog showa Tvoje lice zvuči poznato Siniša Ružić odlazi u zlatnu eru jazza i utjelovljuje oskarovku Renée Zellweger s ulogom u filmu snimljenom prema jednom od najpoznatijih mjuzikala Chicago. Pri tom će imati gosta iznenađenja kojeg ćemo gledati kao Catherine Zetu-Jones.

Siniša Ružić

– Da nas baciš u bazen mislim da bi sva voda iscurila van – našalio se Siniša Ružić te dodao:
– Koreografija nije tako teška, ali će izgledati kao da je teška. Prilagođena je nama.
Lu Jakelić ovog ćemo puta gledati u fantastičnom izdanju kao kraljicu estrade Severinu pri čemu će prvo zapjevati njezinu baladu Dobrodošao u klub, a zatim energičnu pjesmu Tarapana:
– Jako sam vesela s odabirom dive i biti Seve makar na jednu večer me čini sretnom – rekla je Lu te dodala da će izvedba biti jako ekstravagantna.
Nakon druge uzastopne pobjede, Marko Braić vratit će nas u 1968. s transformacijom u kraljicu soula koja je u svojoj karijeri osvojila brojne glazbene nagrade – Arethu Franklin.

Siniša Ružić

– Svi su me izazovi do sada spremali za ove nadolazeće, pa ćemo vidjeti što sam naučio – rekao je Marko dodavši da će na pozornici biti prava diva i otpjevati pjesmu I say a little prayer.
Balkansku superzvijezdu Gorana Bregovića Bregu utjelovit će Marina Orsag koja je u prošloj emisiji imala težak zadatak biti natjecateljica iz showa Lana Klingor Mihić. U sljedećoj epizodi Marina će interpretirati Bregin nastup iz Pariza 2013. godine i pjesmu Bella Ciao.
– Vrlo mi je zanimljivo da me gljiva izaziva iz tjedna u tjedan, da se kao hiperaktivac apsolutno ne mičem – komentirala je Marina izbor koji ju je zapao.
Zanimljive nastupe ove će nedjelje priuštiti i ostali natjecatelji, pa ćemo tako gledati Maria Valentića u dvostrukoj ulozi – kao repera Seana Paula i atraktivne Becky G, dok će Nada Parmać utjeloviti pjevačicu Fleur East, a Lana Mihić Klingor Pharella Williamsa. Fabijan Pavao Medvešek sljedeću epizodu dat će sve od sebe da žiri impresionira kao Bon Jovi.

Foto: Press