fbpx

Tomislav Pavlović pobjednik sedme sezone showa

Pobjednika je odlučio finalni ručni poligon gdje se Tomislav Pavlović pokazao kao farmer čeličnih živaca

Sedma sezona showa iznjedrila je novog pobjednika Farme – u troboju s Dorom i Princeom, Tomislav Pavlović je izašao kao pobjednik osvojivši tako iznos od 500.000 kuna.

Tomislav Pavlović

– Kada je upala ta zadnja loptica, hvala Bogu, kao da mi je kamen pao sa srca, a tako isto sam i ja pao na onaj pod čisto da se zahvalim dragom Bogu i svim ljudima koji su navijali za mene. Osjetio sam tu njihovu podršku koja mi jako puno znači – izjavio je Tomislav Pavlović.
U finalnom dvoboju superfinaliste dočekao je poligon u kojemu su najprije morali prepiliti dasku, a potom se s njom poslužiti kako bi prešli most sastavljen od konopa. Sa svakim prelaskom mogli su prenijeti po jednu lopticu, a pobjednika je odlučio finalni ručni poligon gdje se Tomislav Pavlović pokazao kao farmer čeličnih živaca i mirne ruke te tako jedini uspio balansirajući sve tri loptice utjerati u pripadajuće rupice.

Tomislav Pavlović

– Čuo sam odmah izjavu od svog sina koji je rekao pobijedit ćeš tata i ta slika mi se stvorila prva pred očima. Sutra ću doći doma točno onako kako sam htio – poručio je Tomislav.
Nešto prije samog troboja farmere je posjetio mentor Jure kako bi se oprostio s njima. Farmeri su mu predali zastavu, ali i otpjevali pjesmu koju su skladali samo za njega.

Tomislav Pavlović

– Pogodili su u sridu, znači da su me razotkrili. Stvarno su me dirnuli beskrajno, nisam imao riječi. Poklonili su mi ono što ja jesam, a to znači pjesmu. To mi je najdraži poklon. Bili su dobri, predivni – kazao je Jure ne skrivajući suze te zaključio:
– Dirnulo me je u dušu. Ovako emotivan dan nisam ni blizu očekivao, ali to je ta ljudska spontanost!

Foto: Press