Tony Cetinski: Publika zajedno sa mnom živi moj san!
Piše: Gordana Malašić Lazić On 8 lip., 2015 At 09:05 PM | Categorized As Naslovnica, Televizija, Vijesti, Zanimljivosti | With 0 Comments

Pula…

Proslava jubileja ’25 godina s vama’ u rodnoj Istri

Tony Cetinski– Jako se veselim ponovnom izlasku na pozornicu pulske Arene prema kojoj uvijek imam veliki respect. Ovo će mi biti treći izlazak i jedva čekam da zajedno sa svojom publikom proslavim ovaj jubilej. Jer publika je ta koja je najzaslužnija za ovih mojih 25 godina postojanja i koja zajedno sa mnom živi moj san – poručio je Tony Cetinski uoči koncerta.
Prvi izvođač koji je napunio zagrebačku Arenu dva dana zaredom, Tony Cetinski, Tony Cetinskijedan od najpopularnijih pjevača regije, ove godine slavi 25 godina postojanja u samom estradnom vrhu. Tony je odavno otišao iz Istre, ali Istra nikada nije otišla iz njega. Zato je odluka gdje započeti priču ’25 godina s vama’ bila jednostavna. Čarobni ambijent pulske Arene idealno je mjesto za proslavu tog jubileja. Pulska Arena, najočuvanija antička građevina toga tipa u svijetu u kojoj je Tony već imao dva velika koncerta u sklopu ‘Furia tour’ i ‘Otkrivanje strasti’ jedna je od najprepoznatljivijih turističkih atrakcija Hrvatske. Okružen svojom, najvjernijom publikom, u svojoj Puli, spreman je za najemotivniji koncert u karijeri koji je zakazan za 11. kolovoza 2015. godine, a ulaznice su od danas u prodaji. Na svim prodajnim mjestima Eventima. Kao i online na www.eventim.hr ulaznice je moguće kupiti po cijeni 100,00 kuna, ali ograničen broj ulaznica (early bird), 120,00 kuna u pretprodaji te 140,00 kuna na dan koncerta. Tony je za svoju publiku priredio posebno iznenađenje. Svi koji na dan koncerta, pri kupnji ulaznice na blagajni pulske Arene s osobnom iskaznicom dokažu da su rođeni na isti dan kada i Tony, 31. svibnja, dobivaju besplatnu ulaznicu.
Tony je po prvi puta involviran u projekt od najmanjih organizacijskih stvari te napominje kako s ovim koncertom koji će se snimati za potrebe DVD izdanja želi produkcijski pomak prema naprijed. U projekt su uključeni i neki njegovi prijatelji iz djetinjstva, pa će to zaisigurno biti jako emotivna večer.
Tony će na pozornicu pulske Arene izaći s proširenim glazbenim sastavom te najavljuje da će osim svojih brojnih hitova kao što su ’23. Prosinac’, ‘Blago onom tko te ima’, ‘Ako to se zove ljubav’, ‘Umirem 100 puta dnevno’, ‘Kad žena zavoli’, ‘Ja sam zaljubljen’, ‘Tebe ne bih mijenjao’ izvesti i neke svoje stare pjesme koje publika nije imala priliku dugo čuti. Za ovaj koncert se očekuje dolazak publike osim iz Hrvatske i iz Slovenije, Italije, Bosne i Hercegovine, Srbije, Crne Gore, Njemačke, Austrije i Švicarske. A energija po kojoj je Tony Cetinski poznat svojevrsna je pozivnica da ne propustite ovaj koncert koji će zasigurno svima ostati u lijepom sjećanju.

Foto: Promo

comment closed