fbpx

Dinamo poklanja besplatan ulaz na utakmicu!

Maksimir…

Dinamo– Jako sam sretan i ponosan jer mi je drago da se moja dobra forma prepoznala. Svakom sportašu je velika čast igrati za svoju zemlju i jedva čekam okupljanje. Vjerujem da svojim igrama mogu pomoći reprezentaciji – rekao je o pozivu u reprezentaciju Josip Pivarić.
Na konferenciji za medije povodom prvenstvene utakmice protiv Osijeka, utakmicu su najavili trener Modrih Zoran Mamić i dvojac koji je nedavno produljio ugovore s Dinamom Antonijo Ježina i Josip Pivarić.
– Čeka nas prvenstvena utakmica protiv ekipe koja nam u Osijeku proteklih godina radi dosta problema. Osijek nije u ugodnoj situaciji zbog investitora i imaju svojih problema, ali nećemo razmišljati o tome. Trebamo ih respektirati i moramo biti na razini da bismo ih dobili. Želimo se vratiti pobjedama nakon remija u Splitu i napravit ćemo sve da upišemo pobjedu i sva tri boda – rekao je trener Mamić.
Modri su u fantastičnoj atmosferi pred otprilike 18 tisuća gledatelja dobili Arsenal na otvaranju Lige prvaka, a kao nagradu i zahvalu svima koji su pomogli Modrima doći do pobjede Dinamo je odlučio pokloniti besplatan ulaz na utakmicu protiv Osijeka. Svi koji su bili na utakmici Lige prvaka protiv Arsenala mogu s istom ulaznicom doći bodriti Modre protiv Osijeka 25. rujna 2015. godine s početkom u 18,00 sati.

Foto: Press