EuroBasket 2015: Haklerski turnir u Rijeci!
Piše: redakcija On 25 srp., 2015 At 10:30 AM | Categorized As Sport, Sportske minute | With 0 Comments

Korzo…

Turnir ‘3 na 3’ u Rijeci

EuroBasket 2015EuroBasket 2015Treći u nizu haklerskih turnira ‘3 na 3’, u organizaciji Hrvatskog košarkaškog saveza i EuroBasketa 2015 povodom domaćinstva skupine C Europskog prvenstva od 5. do 10. rujna 2015. godine u Zagrebu, odigran je u četvrtak 23. srpnja u Rijeci. U konkurenciji košarkašica prvo mjesto osvojila je ekipa ‘Mi-Rijeka’ koja je u finalu pobijedila rezultatom 15:11 ekipu ‘Zaniru’. Mi-Rijeka nastupila je u sastavu: Josipa Tuftan, Lorena Leoni, Mia Čop i Ana Marija Klasan.
U muškoj konkurenciji slavila je momčad ‘Kastav’ u sastavu: Josip Barnjak, Filip Savić, Oliver Ratko i Matija Katalinić. Kastav je u finalu pobijedio ekipu ‘Bajo Moj’ za koju su igrali: Nikola Kruljac, Vladimir Kovačević, Marin Mijaljević i Marko Škoda.
Za MVP turnira izabran je Josip Barnjak iz pobjedničke momčadi Kastva, a vrijedne nagrade najboljima osigurali EuroBasketsu sponzori turnira. Svi sudionici dobili su i majice EuroBasketa 2015.
Gosti turnira na riječkom Korzu bili su gradonačelnik Grada Rijeke, Vojko Obersnel, pročelnik Odjela za sport i tehničku kulturu, Igor Načinović te predsjednik i tajnik Košarkaškog saveza Primorsko-goranske županije, Robert Škifić i Zoran Pjevalica.
Serija haklerskih turnira u čast ‘EuroBasket 2015‘ nastavljena je u petak Puli.

Foto: Press

comment closed