Niko Kovač: Željeli smo pobjedu, ali nismo uspjeli!
Piše: redakcija On 4 ruj., 2015 At 05:24 PM | Categorized As Sport, Sportske minute | With 0 Comments

Vatreni…

Niko Kovač– Idemo dalje, imamo sljedeću utakmicu već za dva dana. Željeli smo pobjedu, ali nismo uspjeli. U prvom smo dijelu odlično odradili povratak posjeda lopte, zalaganje je bilo maksimalno, ali kao što nam je protiv Norveške svaki udarac bio i gol, danas nije ulazilo – rekao je izbornik Niko Kovač.
Hrvatski izbornik naglasio je kako nema što predbaciti svojim igračima nakon neriješenih 0:0 u Azerbajdžanu. Vatreni iz Azerbajdžana u Norvešku putuju s novim bodom na svom kontu, a za preostala dva potrebnija je bila samo bolja realizacija, smatra izbornik Niko Kovač.
– Hrvatska je bila dominantna u svih 90 minuta, imali smo prilike, ali nismo zabili ono što smo pripremili. Ako u nogometu ne zabijete, ne možete pobijediti. Dečkima ne mogu ništa predbaciti, dobro su se borili na ovoj vrućini i šteta je što barem jedna lopta nije ušla. No, to je tako u nogometu”, kaže.
Hrvatsku u sljedećem nastupu u kvalifikacijama 6. rujna s početkom utakmice u 18,00 sati čeka gostovanje u Oslu protiv domaćina Norveške.
Na Euro izravno idu dvije prvoplasirane momčadi i najbolja treća od devet kvalifikacijskih skupina, dok preostalih osam trećeplasiranih razigravaju za preostala mjesta.
Trenutni poredak u skupini:
Italija 15
Hrvatska (-1) 14
Norveška 13
Bugarska 8
Azerbajdžan 5
Malta 1

Foto: Drago Sopta – HNS

comment closed