fbpx

Odigran Trofej Dinamo na Savici

Savica…

Trofej Dinamo završio infarktnim utakmicama

Trofej DinamoNakon dva dana odgode zbog kiše, u jednom danu odigrao se Trofej Dinamo na Savici. Na igralištu OŠ Jure Kaštelana igrali su se turniri u ženskoj i muškoj kategoriji.
Da će završnice biti uzbudljive pokazao je ženski turnir. Prvo je treće mjesto uzela ekipa SC Flegar nakon raspucavanja, što je bila odlična uvertira za ono što nas je čekalo. U finalu su igrale cure iz ŽMNK MC Plus protiv MNK Meteora Futsal. Regularni dio završio je sa 1:1. Andrea Tolić za Meteoru i Ana Dujmović za MC Plus zabijale su u 30 minuta. Duga serija penala od čak 7 pokušaja dovela je do pobjede MC Plus koji je postao prvak Savice.
Nakon toga došla je na red i završnica muškog turnira. Momčadi su tražile bodove za završnicu na Šalati, a treće mjesto nakon raspucavanja osvojila je ekipa Outsideri Savica protiv CB Virus Savica u derbiju ekipa s kvarta na kojem se održala ova etapa Trofeja Dinamo.
Sve je bilo spremno za finale koje je trebalo biti neizvjesno kao i svaka utakmica četvrtfinala i polufinala, no tamo se odvilo potpuno suprotno. Ekipa SZZG je deklasirala Cvjetno Polikliniku Milojević s čak 7:0. Kristijan Postružin i Hrvoje Žuvela su postigli svaki po dva gola dok su Mirko Rogošić, Tvrtko Pajalić i Franjo Matković dodali po jedan i osigurali naslov na Savici.
Najbolja igračica je Ana Dujmović iz ŽMNK MC Plus, dok je najbolja golmanica iz redova Meteore. U muškom djelu turnira najbolji golman je Ivan Livančić iz redova SZZG, dok je najbolji strijelac Muhamed Alghoul iz Outsidera Savica s 5 golova. Za najboljeg igrača turnira izabran je Franjo Matković.
Trofej Dinamo se nakon Savice seli u Ivanić Grad. Prijave su još otvorene na službenoj stranici natjecanja.

Foto: Press