fbpx

Tino Sven Sušić: Zadovoljan zbog produženja ugovora!

Split…

Tino Sven Sušić– Naravno da sam zadovoljan zbog produženja ugovora s Hajdukom. Sretan sam jer mi je klub ukazao povjerenje. U Hajduk sam došao kao mlad, nepoznat igrač i ovdje sam stekao afirmaciju. Imam podršku navijača i kluba i na tome sam zahvalan. Sad je na meni da nastavim raditi i da svojim igrama pomognem Hajduku da bude što bolji – rekao je Tino Sven Sušić.
23-godišnji veznjak Tino Sven Sušić danas je u prostorijama HNK Hajduk potpisao novi ugovor s Hajdukom do ljeta 2018. godine. Tino je imao ugovor s Hajdukom do ljeta 2016., a ovim potpisom ga je produžio na još dvije godine.
– Tino je jedan od naših najvažnijih igrača i naravno da smo to željeli pokazati i na ovaj način. To je uostalom i dio strategije kliuba jer smo se odredili da ćemo produžiti ugovore sa igračima za koje smatramo da imaju potencijal. Zadovoljni smo jer smo vrlo brzo postigli dogovor sa Tinom koji je bio izuzetno korektan u svim razgovorima. Vjerujem da će mu novi ugovor biti dodatni poticaj da igra još bolje i da s Hajdukom ostvari rezultate koje svi priželjkujemo – rekao je nakon potpisa novog ugovora sportski direktor Hajduka Goran Vučević.

Foto: HNK Hajduk