fbpx

Nagrađujemo čitatelje: Al Pacino u filmu Danny Collins!

Nagradna igra…

Danny CollinsPortal Scena.hr u suradnji s distribucijom Blitz film i video distribucija nagrađuje najsretnije čitatelje s 3×2 ulaznice za projekciju filma: Danny Collins. Potrebno je lajkati službenu Danny CollinsFacebook stranicu Scena.hr, lajkati objavu i podijeliti je na svom zidu. Na mail info@scena.hr poslati u naslovu ključnu riječ ‘Danny Collins‘, ime i prezime, kontakt telefon, i napisati u kojem Cinestar kinu (grad i kino) želite pogledati film. Film se počinje prikazivati od 9. travnja u Cinestar kinima Branimir Zagreb, Cinestar Rijeka, Cinestar Split i Cinestar Osijek. Sretni dobitnici bit će obaviješteni putem maila u ponedjeljak 12. travnja do 20,00 sati, Danny Collinsobjavom na portalu Scena.hr i na službenoj Facebook stranici.
Ulaznice vrijede 7 dana (od 13.4. – 20.04.) od objave nagrađenih na portalu Scena.hr. Ulaznice se podižu na blagajni Cinestar kina kojeg ste odabrali uz predočenje osobnog dokumenta. Prilikom preuzimanja ulaznica birate datum i vrijeme (od 13.4. – 20.04.) kad želite na projekciju filma ‘Danny Collins‘.
SADRŽAJ FILMA:
Danny Collins (Al Pacino) ostarjeli je rocker koji ni u sedmom desetljeću ne odustaje od svog specifičnog načina života. Kada njegov menadžer (Chrisopher Plummer) otkrije slučajno pismo staro 40 godina koje Danny nikada nije primio, a čiji je autor John Lennon, osebujni glazbenik potpuno će promijeniti smjer te se ponovo zbližiti sa svojom obitelji,ali i pronaći pravu ljubav.
IZVORNO IME: Danny Collins
REDATELJ: Dan Fogelman / ŽANR: komedija, drama
ULOGE: Al Pacino, Christopher Plummer, Jennifer Garner, Melissa Benoist
TRAJANJE FILMA: 106 minuta / GODINA: 2015

Foto: Press

OBJAVA NAGRADA 13. travanj:
Nagrade 3×2 ulaznice, za projekciju filma: ‘Danny Collins‘ osvojili su Andreja Vlahović (Cinestar Branimir centar), Andrea Stanić (Cinestar Branimir centar) i Tatjana Potkonjak (Cinestar Branimir centar). Ulaznice se podižu na blagajni Cinestar Branimir centra uz predočenje osobnog dokumenta (od 13.4. – 20.04.). Prilikom preuzimanja ulaznica birate datum i vrijeme (od 13.4. – 20.04.) kad želite na projekciju filma ‘Danny Collins‘.
Čestitamo sretnim dobitnicima, čitajte nas i dalje te pratite objave, u idućem tjednu opet Nagrađujemo čitatelje.

Scena.hr