fbpx

Jubilarna 300. emisija Pozitivno Religijskog programa HTV-a

HRT prikazuje 300. emisiju Pozitivno

U nedjelju 15. studenog 2020. godine na Prvom programu Hrvatske televizije (HRT-HTV1) u 11.00 sati na rasporedu je jubilarna 300. emisija Pozitivno Religijskog programa HTV-a. Prva emisija emitirana je 20. rujna 2012., a snimljena je na tornju zagrebačke katedrale. U trajanju od 30 minuta, ekipa emisije “Pozitivno” proizvela je oko 150 sati zanimljivih i poučnih priča koje šalju poruke optimizma, daju nadu ili potiču i druge da naprave nešto lijepo.

Pozitivno

Dosad je emitirano više od 1500 reportaža iz Hrvatske, ali i iz drugih zemalja okružja, a i šire. U posebnim izdanjima emisija, kojih je bilo desetak, obrađene su teme: Hodočašće Hrvata u Rim, Branitelji s Peruče, Muzej u Livnu, Gospa od Prizidnice, priča o Ozani Kotorskoj, emisija o Hrvatima iza Dejtonske crte, Šumarski muzej u Bošnjacima, veliki intervjui sa Živkom Kustićem, Bonaventurom Dudom, Davorom Pavunom te fra Lukom Markovićem.

Pozitivno

Urednik i voditelj emisije je mr. sc. Mario Raguž, a uz njega u kreiranju emisije “Pozitivno” sudjeluju mnogi HRT-ovi snimatelji, tonski majstori, majstori svjetla, vozači, lektori, asistenti, montažeri, tajnice, producenti, realizatori, koordinatori troškova te novinari iz svih HRT-ovih centara i dopisništava.

Foto: Press