fbpx

Nagrađujemo čitatelje: Ulaznice za film Izvor nade!

Nagradna igra…

Izvor nade je epska, romantična i inspirativna avantura koja dira ravno u srce

Izvor nadePortal Scena.hr u suradnji s distribucijom Blitz film i video distribucija nagrađuje najsretnije čitatelje s 3×2 ulaznice za projekciju filma: Izvor nade. Potrebno je na službenoj Facebook stranici lajkati objavu i podijeliti je na svom zidu. Na mail info@scena.hr poslati u naslovu ključnu riječ ‘Izvor nade‘, ime i prezime, kontakt telefon, i napisati u kojem Cinestar kinu (grad i kino) želite pogledati film (igra od četvrtka 22. siječnja u CineStar kinima: Zagreb Branimir centar, Novi Zagreb, Rijeka, Split, Osijek, Vukovar). Sretni dobitnici bit će obaviješteni putem maila u ponedjeljak 26. siječnja do 20,00 sati, objavom na portalu Scena.hr i na službenoj Facebook stranici.
Ulaznice vrijede 7 dana (od 27.01. – 02.02.) od objave nagrađenih na portalu Scena.hr. Ulaznice se podižu na blagajni Cinestar kina kojeg ste odabrali uz predočenje osobnog dokumenta. Prilikom preuzimanja ulaznica birate datum i vrijeme (od 27.01. – 02.02.) kad želite na projekciju filma ‘Izvor nade‘.

O filmu – Izvor nade:

IZVORNO IME: The Water Diviner
REDATELJ: Russell Crowe – ŽANR: ratni, drama
ULOGE: Russell Crowe, Olga Kurylenko, Jai Courtney
TRAJANJE FILMA: 111 minuta – GODINA: 2014 – DRŽAVA: Australija, Turska, SAD
SADRŽAJ FILMA:
Russell Crowe vodi nas svojim redateljskim prvijencem Izvor nade u epsku avanturu koja se odvija četiri godine nakon razarajuće bitke kod Galipolja tijekom I. svjetskog rata. Australijski farmer Joshua Connor (Russell Crowe) putuje 1919. u Tursku ne bi li otkrio sudbinu svoje trojice sinova koji su službeno nestali u akciji. Isprva blokiran vojnom birokracijom ostaje odlučan. Pomaže mu lijepa Ayshe (Olga Kurylenko), vlasnica hotela u Istanbulu u kojem je odsjeo, a zatim i turski časnik koji se borio protiv njegovih sinova. Pun nade, Connor i Major Hasan moraju proputovati ratom opustošenom zemljom ne bi li našli istinu i ne bi li Joshua pronašao vlastiti mir.

Foto: Press

OBJAVA NAGRADA 26. siječnja:
Nagrade 3×2 ulaznice, za projekciju filma: ‘Izvor nade‘ osvojili su Milica Lučić (Cinestar Rijeka), Marina Mandić (CineStar Split) i Iva Gašparović (Cinestar Avenue Mall Zagreb). Ulaznice se podižu na blagajni Cinestar kina kojeg ste odabrali uz predočenje osobnog dokumenta (od 27.01. – 02.02.). Prilikom preuzimanja ulaznica birate datum i vrijeme (od 27.01. – 02.02.) kad želite na projekciju filma ‘Izvor nade‘.
Čestitamo sretnim dobitnicima, čitajte nas i dalje te pratite objave, ovaj tjedan ponovno Nagrađujemo čitatelje.
Scena.hr