fbpx

Nagrađujemo čitatelje: 96 SATI: U bijegu!

Nagradna igra…

U bijeguPortal Scena.hr u suradnji s distribucijom Blitz film i video distribucija nagrađuje najsretnije čitatelje s 2×2 ulaznice i majicom za projekciju filma: 96 SATI: U bijegu. Potrebno je na službenoj Facebook stranici lajkati objavu i podijeliti je na svom zidu. Na mail info@scena.hr poslati u naslovu ključnu riječ ‘U bijegu‘, ime i prezime, kontakt telefon, i napisati u kojem Cinestar kinu (grad i kino) želite pogledati film (igra od 08. siječnja u svim Cinestar kinima). Sretni dobitnici bit će obaviješteni putem maila u nedjelju 18. siječnja do 20,00 sati, objavom na portalu Scena.hr i na službenoj Facebook stranici.
Ulaznice vrijede 7 dana (od 19. – 25. siječnja) od objave nagrađenih na portalu Scena.hr. Ulaznice se podižu na blagajni Cinestar kina kojeg ste odabrali uz predočenje osobnog dokumenta. Prilikom preuzimanja ulaznica birate datum i vrijeme (od 19. – 25. siječnja) kad želite na projekciju filma ‘96 SATI: U bijegu‘.

O filmu 96 SATI: U bijegu:

U bijeguU Hrvatskoj je nakon prvog vikenda prikazivanja završni dio popularne akcijske franšize Luca Bessona i Roberta Marka Kamena pogledalo čak 22559 gledatelja čime je film 96 SATI: U bijegu postao film s najboljim otvaranjem u ovoj godini.
Ne mijenjajući svoju dobitnu kombinaciju autorska i glumačka ekipa i ovaj je puta osvojila domaću publiku sjajnim zapletom koji obiluje vrhunskom akcijom i neočekivanim obratima. Film 96 SATI: U bijegu prati miroljubivog obiteljskog čovjeka Bryana Millsa (Liam Neeson), koji se skrasio u Los Angelesu. Nakon što biva optužen za ubojstvo supruge, ovaj bivši agent zanimljive i bogate prošlosti morat će umaknuti policijskim snagama te pronaći pravog krivca. Dok mu je iskusni Franck Dotzler za petama (Forest Whitaker) Mills nema druge nego brzo djelovati te zaštititi kćer Kim (Maggie Grace) koja je sada uspješna studentica sveučilišta UCLA i koja se također našla u opasnosti.
Ovaj iskusni veteran koji se s 21. godinom pridružio vojsci, a u 23. postao specijalac, profesionalni je snajperist i stručnjak za eksplozive, a u filmu 96 SATI: U bijegu ponovno kreće u misiju spašavanja najvrednijeg što posjeduje svoje obitelji.
Film 96 SATI: U bijegu redatelja Oliviera Megatona pogledajte već danas u distribuciji Blitz film i video distribucije u CineStaru i odabranim kinima.

Foto: Press

OBJAVA NAGRADA 18. siječnja:
Nagrade 2×2 ulaznice i majicu, za projekciju filma ‘96 SATI: U bijegu’ osvojili su Marija Štrkalj (Cinestar East Zagreb) i Stella Kautero (Cinestar Arena centar). Ulaznice se podižu na blagajni Cinestar kina kojeg ste odabrali uz predočenje osobnog dokumenta (od 19. – 25. siječnja).
Čestitamo sretnim dobitnicima, čitajte nas i dalje te pratite objave, ovaj tjedan ponovno Nagrađujemo čitatelje.
Scena.hr