fbpx

Iza scene: Tvoje lice zvuči poznato!

Novi show…

– Obožavam se dobro provoditi i zezati, ovo mi je idealna prilika da pustim sve kočnice. Glazba mi je velika ljubav u životu. Što se tiče pjevanja mislim da ću morati dosta manje raditi, pa ću imati više vremena za ostalo, ples, glumu, imitaciju…Što se tiče plesa, tu će biti čupavo! Bit će i smijeha i suza – izjavio je Giuliano.

Tvoje lice zvuči poznatoGiuliano je nasumičnim odabirom dobio zadatak utjeloviti legendarnog Mišu Kovača. Iako je poželio da dobije nekog s domaće estrade, priznaje da je ovo ipak veliki izazov za njega.
– Iako su mi svi rekli blago tebi, no mislim da nije to baš tako lako, Mišo je živuća legenda, mislim da sam dobio težak zadatak.
S Giulianom je prije nastupa na vokalnom izričaju radila mentorica i članica žirija Sandra Bagarić, te Ivana Husar Mlinac koje su pomogle poznatom pjevaču da utjelovi Mišu Kovača i bez greške otpjeva Mišinu pjesmu ‘Dalmacija u mom oku’.
Mario Petreković sebe opisuje kao visok, zgodan plav i neprivlačan, a želja mu je utjeloviti visoku osobu, no ovaj put vidjet ćemo ga kao brkatog, dlakavog i jedinstvenog Mrleta iz Let 3. – Muči me kontrola izdaha, udahnuo sam na probi i zaboravio sam izdahnut – izjavio je Mario ususret prvom nastupu na kojem je izveo pjesmu ‘Profesor Jakov’.
Radijska voditeljica i stand up komičarka Andrea Andrassy uživjela se u ulogu Lane Del Rey. ‘Jako volim Lanu del Rey. Nadam se da ću utjeloviti njen karakter, probe su super, prozvali smo je lijenom Del Rey’.
– Prihvatio sam ovu avanturu jer bi se bar u jedan tren  volio mogao staviti u kožu velike zvijezde kakva ja nikad nisam postao. U pjevanju sam lud i nezaboravan, u plesu sam elegantan i vitak. Moje jake strane su moja kilaža i što mogu dobro pojesti i popiti, s izazovima se suočavam jako burno. Nadam se da ću pjevati pjesmu nekog zgodnog plavookog i plavokosog visokog muškarca. No Baby Dooksa vidjet ćemo kao sjedokosog i markantnog Joe Cockera – rekao je Baby Dooks.

Tvoje lice zvuči poznatoMožda najveći transformacijski izazov dobila je Minea koja ima za zadatak imitirati pjevača Joleta te otpjevati njegovu pjesmu ‘Bijela boja’. “Jole je za mene jako veliki izazov, vrlo zahtjevna uloga. Ne znam kako ću izdržati mirna s rukom naprijed nazad, ali dobila sam preporuku da čim se ustanem ujutro počnem razmišljati, hodati i jesti kao muškarac”.
– Smatram da je ovo jedan izazov više za mene. Očekivanja od showa su mi da se svi jako dobro zabavimo, testiramo svoj maksimum. Ronalda ćemo prepoznati iza maske Toma Jonesa, a izvest će njegovu pjesmu ‘Delilah’ – rekao je operni pjevač Ronald Braus o svom sudjelovanju u showu.
Vanda Winter  zaplesat će i zapjevati kao Britney Spears, a bit će zanimljivo vidjeti kako će nam dočarati njen spot ‘Hit me baby one more time’. Vanda se prije nego je saznala koga će morati imitirati izjavila kako se nada da u prvoj epizodi ne bude muško ili previše razgolićena, a kada je saznala da se radi o pop pjevačici Britney shvatila je da je i ona veliki izazov jer se radi o drugačijem načinu pjevanja na koji je navikla.
–  Ovo je pjevanje mrvicu drugačije od onoga kako ja to radim i kao mi je prirodno pa mi je bilo teško savladati taj način, još u kombinaciji s koreografijom… – izjavila je Vanda ususret prvom nastupu.
Tvoje lice zvuči poznatU prvoj epizodi showa ‘Tvoje lice zvuči poznato‘ vidjet ćemo sjajne transformacije natjecatelja showa pa ćemo tako ove nedjelje vidjeti Joea Cockera, Britney Spears, Dolly Parton, Mrleta, Lanu del Rey, Toma Jonesa i Joleta i Mišu Kovača.

Transformacije žirija Elvis Presley, Marilyn Monroe i Slash možete pogledati na linku.
Ne propustite prvi nastavak showa ‘Tvoje lice zvuči poznato’ ove nedjelje u 20 sati na Novoj TV!

Foto: Press