fbpx

Minea: Život mi se promijenio za 100 posto!

Za portal Scena.hr…

U životu sam ‘ziheraš’, ali sam napravila iskorak. Prihvatila sam poziv i odlučila sudjelovati u showu ‘Tvoje lice zvuči poznato’, kaže Minea

MineaRenata Končić Minea se potpuno posvetila pripremama za novi showu ‘Tvoje lice zvuči poznato’. Kaže kako joj se život promijenio za 100 posto, otkad je prihvatila poziv za sudjelovanje u  showu Nove TV.
– Ali sve radim s velikim veseljem i osmijehom na licu. Nisam naviknuta na svakodnevne probe, režim po satnici u kojem nema mjesta kašnjenju. Zadovoljna sam jer sam uspjela organizirati sve svoje obaveze i postaviti prioritete. Tempo je ubrzan, ali uz dobru volju sve se može! Okruženi smo vrhunskim timom profesionalaca pa je sve odmah lakše – priča lijepa pjevačica ekskluzivno za portal Scena.hr. Ovo je za Mineu veliki izazov, ali se raduje. Na probama se izvrsno zabavlja.
– Moram priznati da me iznenadio poziv za sudjelovanje u showu ‘Tvoje lice zvuči poznato’. U životu sam ‘ziheraš’,  što možda i nije uvijek dobro. Ali eto, napravila sam Mineaveliki iskorak te sam prihvatila poziv. Jako se veselim svim izazovima koji me čekaju i zaista nemam neka određena očekivanja. Ekipa je super, studio i produkcija su spektakularni, a na probama se odlično zabavljamo. I što je najvažnije, proširujemo znanja na svim područjima, od plesa, glume, pjevanja… Doista neprocjenjivo iskustvo koje će mi ostati i nakon ovog showa – nastavlja lijepa Minea. Iako je iskusna glazbenica, Minea ima malu tremu od nepoznatog.
– Ipak je u pitanju 12 novih (među njima sigurno i meni manje poznatih) pjesama, tekstova i koreografija koje u vrlo kratkom vremenu moram savladati. Bitno je vjerodostojno ‘skinuti’ osobnost, koreografiju i pokrete po kojima je prepoznatljiv izvođač čiju pjesmu moram interpretirati – istaknula je. Minea je novom projektu pristupila s puno volje.
– Ljudi, kojima sam okružena, su me oduševili ‘na prvu’, a među nama je prijateljska atmosfera. Za bilo kakve kalkulacije u ovoj priči nema mjesta – zaključila je simpatična pjevačica.

Foto: Press