fbpx

Minea: Veslanje i valove vježbala sam ispred ogledala!

Zabavna koreografija…

Kraljice devedesetih Minea, Ivana Banfić i Ella snimile su svoj prvi zajednički singl ‘Na Jadran’

MineaVeseli ljetni hit prati i zabavna plesna koreografija. A u pjesmi se spominju stihovi – iza ponoći, šumica te vrapci i komarci.
– Pjesma mi je super, prava ljetna pjesma. Zabavna je i takva nam je koreografija – rekla je simpatična Minea. Najviše ju je, kaže, bilo strah koreografije. Bojala se da ne ispadne komična jer nikad nije bila suviše spretna s plesnim koracima na pozornici. No koreograf i plesač Tomislav Tržan ju je brzo razuvjerio.
– Iako sam bila dosta prestrašena, Tržan je probudio u meni želju za plesom na bini. Ali kako bi na nastupima sve bilo kako treba, koreografiju sam vježbala kod kuće ispred ogledala. I u jednom trenutku dok sam uvježbavala valove i veslanje, počela sam se sama sebi smijati jer sam shvatila da nakon 20 godina karijere vježbam ispred ogledala te male pokrete – otkrila je kroz smijeh Minea. Drago Mineajoj je da je već sad publika odlično prihvatila pjesmu. Ivana, Ella i Minea su za pjesmu dobile jako puno pohvala. A ono što je najvažnije, ističe Minea, pjesma je pozitivna i mami osmijeh na lica. Dodaje kako je zbog ove pjesme uzbuđena kao da je tek počela pjevati. Autor glazbe i teksta ‘Na Jadran’ je legendarni hit-majstor Andrej Babić, a aranžman i produkciju potpisuje Branko Berković.

Foto: Press

Video: [vsw id=”CkgDHbcEq0g” <a rel=”nofollow” source=”youtube” width=”425″ height=”344″ autoplay=”no” a>]