fbpx

Minea: Nova frizura i Valentinovo!

Zadovoljna šiškama…

Simpatična pjevačica Minea ošišala je šiške, a nova frizura oduševila je njezine obožavatelje.
Minea– U jednom periodu, prije nekih godinu dana, imala sam šiškice kojima sam bila jako zadovoljna. Neki dan sam gledala slike iz toga vremena i jednostavno sam ih poželjela opet imati. Već četiri godine odlazim u Trilab frizerski salon, jako sam zadovoljna, a i oni su bili oduševljeni mojom odlukom – ispričala je Minea. Pjevačica se ponekad zaželi promjene, ali ne onih drastičnih.
– Nisam baš imala toliko drastičnu promjenu. Možda mi je najteže palo kad su mi, na početku karijere, mijenjali imidž te skratili moju jako dugu kosu na dužinu do vrata. Nikako se na to nisam mogla naviknuti – prisjetila se pjevačica. No promjena frizure kod nje nije vezana za neku životnu odluku.
– Svaka nova odluka donosi neku promjenu, no  ja to ne vežem isključivo za promjenu imidža, frizure, garderobe… – objasnila je. Minea će Dan zaljubljenih obilježiti na lijepom mjestu uz njoj dragu osobu i prijatelje.  Pjevačica kaže kako joj je teško odgovoriti na pitanje o najljepšem daru za Valentinovo.
– Darove ne gledam kroz materijalno i uglavnom su to neke sitnice koje su meni u određenom trenutku nešto značile. A uspomene imaju svoje mjesto i pospremljene su negdje u meni, ali uvijek sam posvećena trenutku i događajima iz sadašnjeg vremena – objasnila je lijepa pjevačica.

Foto: Privatni album