fbpx

Minea: Pobjegla bih na neki sunčani otok gdje grije sunce!

Pjevačica je ljetni tip…

MineaPjevačica Minea je u prosincu imala puno nastupa pa je uživala  u  neobaveznom dočeku Nove godine, koji se na kraju pretvorio u pravi, veseli i raspjevani tulum. Renata Končić, kaže, da se opet pokazalo da se najbolje zabavi kad se sve dogodi spontano. Otkrili smo i što je poželjela da joj se ostvari  u 2014. godini.
–  Prije svega dobro zdravlje. Voljela bih i da se vrati onaj optimizam i veselje među ljude i nada da će se situacija promijeniti na bolje. Svi smo nekako opterećeni problemima i imam osjećaj da smo pomalo zaboravili razmišljati pozitivno. Imam nekoliko želja koje će se, nadam se, ostvariti. Vjerovat ću u njih pa ako se uistinu ostvare možda ću ih i podijeliti s vama – rekla je za portal Scena.hr Minea. No pjevačicu očekuje puno nastupa i u siječnju.
– Istina, veselim se svakom novom nastupu. Pogotovo dok se još osjeti ovo novogodišnje ozračje i ljudi su posebno raspoloženi. Nakon nastupa na Rogli u siječnju me još očekuju nastupi u Brežicama, Solinu kod Splita, Mozirju… – priča simpatična pjevačica. Zbog puno nastupa Minea neće ići na skijanje.
Minea– Više sam ljetni tip i rado bih sada, da mogu birati, pobjegla na neki sunčani otok gdje grije sunce i gdje se osjeti miris mora. Ali upravo sam se vratila s nastupa na Rogli gdje sam uz odličan koncert uživala i u ljepotama tog prekrasnog skijališta i izvrsnom kuhanom vinu. S obzirom na obaveze, skijanje i zimske radosti će ostati u drugom planu, ali ako se ukaže kakva zgodna prigoda tada ću sigurno iskoristiti priliku – istaknula je Minea. Pjevačica je zadovoljna kako je prošao njezin singl ‘Srce zauzeto’ pa se nada da će i novi singl napraviti s istom ekipom.

Foto: Press Scena.hr