fbpx

Davor Gobac od obožavateljica dobio grudnjak i čokolino

Iz publike…

Gobac je nastupio na 13. Mega-bikers susretu, ali nije ljubitelj motora. Kaže da vozi samo bicikl. Publiku je oduševio odličnim nastupom, a obožavateljice su ga i nagradile

Davor Gobac– I grudnjak i čokolino su mi prirasli srcu – rekao je Davor Gobac za portal Scena.hr. Psihomodo pop u petak je održao koncert na 13. Mega – bikers susretu u Slavonskom Brodu, a Gobac je iz publike od obožavateljica dobio crveni grudnjak, ali i čokolino. Publika je uživala na njihovom koncertu.
– Mislim da ovdje nastupamo treći ili četvrti put. Publika u Slavonskom Brodu je odlična – naglasio je Gobac. Hitove Psihomodo popa ‘Donna’, ‘Frida’, ‘Ja volim samo sebe’ i ‘Ramona’ brodska publika je pjevala umjesto njih.
Iako nastupa na motorijadi, Gobac nije ljubitelj motora.
Davor Gobac–  Ja vozim samo bicikl – kratko je objasnio Davor. Kaže da njegov rock’n’roll život nema veze s motorima, nego samo s tim da zna pisati pjesme. Gobac će ljeto provesti radno.
–  Ovo ljeto planiramo svirati – rekao je Davor te dodaje kako planira izdati i nove pjesme.
– Ne znam kad, ali bit će ih – ističe. Psihomodo pop zadnji album izdao je 2014. godine pod nazivom ‘Ćiribu Ćiriba’, a to im je deseti studijski album otkako rock sastav nastao 1983. godine. Duga karijera je nagrađena višestrukim Porinima u raznim kategorijama. (A. Dukić)

Foto: A. Dukić