fbpx

U Splitu uz TBF i Psihomodo pop spektakularno u 2016.!

Split…

Splitu uz TBF i PsihomodoSpektakularni vatromet na splitskom zvjezdanom nebu, hitovi renomiranih hrvatskih izvođača, ples do zore i pogled na jednu od najljepših svjetskih gradskih kulisa obilježili su jedan od najpopularnijih i najljepših dočeka 2016. godine, onaj na splitskoj rivi. Kada je sat otkucao ponoć, više od 30 tisuća Splićana i njihovih gostiju podiglo je pogled prema nebu na kojem je zasjala tradicionalna svjetlosna čarolija, i označila početak Nove godine, novih ciljeva i novih odluka. Čarobni vatromet uljepšao je prvih pet minuta 2016. godine, a bezbroj boja i oblika koji su osvijetlili splitsko nebo posjetitelje su naprosto ostavili bez daha. Uz nezaobilazne čestitke i najljepše želje, slavlje novog početka nastavilo se uz nastup splitskog TBF-a, legendarnog rock sastava Psihomodo pop-a, jednog od najpopularnijih DJ-a na ovim prostorima Pere Fullhousea te benda Vertigo.
Psihomodo popNa splistkoj rivi zaplesali su posjetitelji svih uzrasta, a uz vrhunski glazbeni program Splićane i njihove goste oduševili su i zavidna produkcija, popratni sadržaji te brojna iznenađenja.
Jedinstvenim spojem vrhunskog glazbenog programa i zimske party čarolije, Split je još jednom potvrdio svoje mjesto kao jedna od najpoželjnijih destinacija koja uz zavidnu ljetnu turističku ponudu zauzima i visoko mjesto na ljestvici najspektakularnijih dočeka Nove godine u regiji i šire.

Foto: Press