fbpx

Počela nova sezona serije Vrtlarica

Na HTV-2 počela nova sezona serije Vrtlarica

Od siječnja 2021. godine gledatelji HRT-a imaju priliku pratiti nove nastavke serije Vrtlarica. Ova popularna serija koja se emitira već devetu godinu za redom upoznaje nas sa svijetom organskog vrtlarstva i hortikulture, nastojeći uz nova iskustva prenijeti i poruku dubokog poštovanja prema prirodi.

Vrtlarica

U novoj sezoni serije Vrtlarica autorica Kornelija Benyovsky Šoštarić donosi, kao i uvijek, zanimljive vrtlarske priče – od kojih su mnoge povezane s izazovima koji su pratili 2020. godinu i povećanim zanimanjem za uzgoj hrane u vlastitim vrtovima. No i ljubitelji cvijeća imat će priliku upoznati različite ukrasne vrste, između ostaloga i ruže kojima je posvećena jedna epizoda.

Kornelija Benyovsky Šoštarić

Vlasnici vrtova u seriji Vrtlarica imat će priliku pratiti uzgoj pojedinih biljaka od proljeća do jeseni, i tako dočekati spremni proljeće i novu vrtlarsku sezonu. Naravno i svi oni koji nemaju vlastiti vrt već prate Vrtlaricu zbog inspiracije i novih ideja, neće ostati uskraćeni za prekrasne kadrove povrća i cvijeća iz uvijek zanimljivog Kornelijinog vrta.

Vrtlarica

– Stoga vas pozivamo da novu godinu počnete uz Vrtlaricu i inspirirate se za vlastite ideje i projekte. Nova sezona je počela još 2. siječnja 2021. na Drugom programu HTV-a u uobičajenom terminu subotom prijepodne – poručuju iz HRT-a.

Foto: Press