fbpx

Ivica Skoko: Otkrit ću samo to da Bernarda na Dori neće biti u haljini

Pripreme za božanstvenu kreaciju by Ivica Skoko

Mlada pjevačica Bernarda Brunović na ovogodišnjoj Dora 2021. zablistat će u kreaciji Ivice Skoke, jednog od naših najuspješnijih dizajnera. Ovog vikenda Bernarda je posjetila modni atelje kako bi odabrala haljinu za crveni tepih. No Skoko još ne želi otkriti kako će izgledati kreacija za scenski nastup.

Ivica Skoko

– Otkrit ću samo da će biti drugačije od onoga u čemu smo je navikli viđati na nastupima. Mogu reći samo to da neće biti u haljini – tajanstven je bio Skoko. Dodaje da se za frizuru brine Ivan Pervan, a styling potpisuje Ivana Bilandžija Billy. Za portal Scena.hr Bernarda Brunović je naglasila kako vjeruje da će Ivica Skoko napraviti nešto jako lijepo i moćno, a opet njoj dosljedno. Iako je Bernarda već profilirana pjevačica iza koje je niz velikih nastupa, izuzev onaj u The Voice u Njemačkoj, ovo je ipak prvi susret s ovakvim modnim timom.

Ivica Skoko

– Osjećaj je izvrstan jer ne trebam puno razmišljati kako će izgledati. Pošto sam slabovidna, važno je da imam povjerenja u ljude koji su stručnjaci, upravo poput Ivice, koji zna kako trebam izgledati pred kamerama. Ovako ću se najbolje moći posvetiti samoj izvedbi pjesme – rekla je nedavno Bernarda Brunović za portal Scena.hr te dodaje kako jedva čeka otpjevati svoju pjesmu ‘Colors’ na opatijskoj pozornici. Bernarda će kroz svoj nastup na Dori promovirati isključivo hrvatski dizajn.

Ivica Skoko

Tako će uz Ivicu Skoku, koji radi kreaciju za scenski nastup i haljinu za crveni tepih, Bernarda nositi dizajn Zorana Aragovića, brend DeLight Ivana Friščića te dizajn Morane Krklec i naočale Borba by Boris Banović.

Foto: Ivica Skoko priv. album