Zrinka Grancarić: Iznimni dani osjećaja ispunjenosti i ponosa
Piše: redakcija On 8 velj., 2017 At 09:32 AM | Categorized As Naslovnica, Sport, Sportske minute, Vijesti | With 0 Comments

Zagreb…

Naša zajednička priča traje već dvadesetak godina i vrhunac je doživjela u Riju de Janeiru kad su se naši jedriličari popeli na olimpijsko postolje, kaže Zrinka Grancarić

Zrinka Grancarić– Bile su to moje treće Olimpijske igre, ali prve na kojima smo ostvarivali izravni televizijski prijenos jedrenja. I jedriličari i brojni gledatelji imali su tako prigodu uživati u osvojenim medaljama i emocijama, a ja sam ponosna što sam im sve to imala prigodu prenijeti – kaže Zrinka Grancarić.
Hrvatski jedriličarski savez (HJS) na jučerašnjoj je svečanoj dodjeli priznanja najuspješnijim hrvatskim jedriličarima u 2016. godini pod nazivom Veliki dan hrvatskog jedrenja novinarki i urednici Hrvatske radiotelevizije Zrinki Grancarić dodijelio priznanje za doprinos i potporu na Olimpijskim igrama koje su u kolovozu prošle godine održane u Riju de Janeiru.
Zrinka Grancarić– I sama sam strastvena jedriličarka te poznajem cijelu olimpijsku reprezentaciju od malih nogu te je ovo naša zajednička priča koja traje već dvadesetak godina i vrhunac je doživjela u Riju de Janeiru kad su se naši jedriličari popeli na olimpijsko postolje, a ja sam imala čast izvješćivati uživo za Hrvatsku radioteleviziju. Svi smo stigli do svojega olimpijskog vrhunca i ovo će me priznanje zauvijek podsjećati na te iznimne dane i osjećaj ispunjenosti i ponosa – istaknula je Zrinka Grancarić.
Svečanoj dodjeli nagrada i proslavi najuspješnije godine u povijesti hrvatskoga jedriličarstva obilježene prvim olimpijskim odličjima i nizom drugih odličja na velikim međunarodnim nazočili su i bivši jedriličari olimpijci, osvajači odličja na svjetskim i europskim prvenstvima te mnogi uglednici iz svijeta sporta i politike.

Foto: Press

comment closed