fbpx

Zrinka Grancarić: Iznimni dani osjećaja ispunjenosti i ponosa

Zagreb…

Naša zajednička priča traje već dvadesetak godina i vrhunac je doživjela u Riju de Janeiru kad su se naši jedriličari popeli na olimpijsko postolje, kaže Zrinka Grancarić

– Bile su to moje treće Olimpijske igre, ali prve na kojima smo ostvarivali izravni televizijski prijenos jedrenja. I jedriličari i brojni gledatelji imali su tako prigodu uživati u osvojenim medaljama i emocijama, a ja sam ponosna što sam im sve to imala prigodu prenijeti – kaže Zrinka Grancarić.

Zrinka Grancarić
Hrvatski jedriličarski savez (HJS) na jučerašnjoj je svečanoj dodjeli priznanja najuspješnijim hrvatskim jedriličarima u 2016. godini pod nazivom Veliki dan hrvatskog jedrenja novinarki i urednici Hrvatske radiotelevizije Zrinki Grancarić dodijelio priznanje za doprinos i potporu na Olimpijskim igrama koje su u kolovozu prošle godine održane u Riju de Janeiru.
– I sama sam strastvena jedriličarka te poznajem cijelu olimpijsku reprezentaciju od malih nogu te je ovo naša zajednička priča koja traje već dvadesetak godina i vrhunac je doživjela u Riju de Janeiru kad su se naši jedriličari popeli na olimpijsko postolje, a ja sam imala čast izvješćivati uživo za Hrvatsku radioteleviziju. Svi smo stigli do svojega olimpijskog vrhunca i ovo će me priznanje zauvijek podsjećati na te iznimne dane i osjećaj ispunjenosti i ponosa – istaknula je Zrinka Grancarić.

Zrinka GrancarićSvečanoj dodjeli nagrada i proslavi najuspješnije godine u povijesti hrvatskoga jedriličarstva obilježene prvim olimpijskim odličjima i nizom drugih odličja na velikim međunarodnim nazočili su i bivši jedriličari olimpijci, osvajači odličja na svjetskim i europskim prvenstvima te mnogi uglednici iz svijeta sporta i politike.

Foto: Press