Serija Novine otvorila devetu sezonu Art-kina
Piše: redakcija On 16 ruj., 2016 At 11:15 AM | Categorized As Naslovnica, Televizija, Vijesti, Zanimljivosti | With 0 Comments

Rijeka…

Novine, Dalibor MatanićSerija ‘NovineDalibora Matanića svečano je otvorila devetu sezonu Art-kina u sklopu Sajma filma pred prepunom kino dvoranom te uz dodatnu paralelnu projekciju na Ljetnom Art-kinu. Riječani su imali priliku premijerno pogledati prve dvije epizode serije koja je snimana u Rijeci, a u čijem su nastanku sudjelovali brojni riječki glumci, glazbenici i filmaši.
A seriju Novine gledatelji će imati prilike gledati sredinom listopada na HRT-i.
– Dugoočekivanu seriju Novine gledatelji će moći vidjeti sredinom listopada na Prvome programu Hrvatske televizije – najavio je jučer vršitelj dužnosti glavnoga urednika Prvoga programa Hrvatske televizije Miro Branković.
Dalibor Matanić– Cijela serija je bila kao filmsko snimanje, mislim da se serija mora raditi kao film. Ljudi to onda vole gledati. Mislim da će biti interesa za drugu i treću sezonu što već imamo u planu. Međutim, to treba pustiti publici – rekao je Dalibor Matanić nedavno u intervju za portal Scena.hr.
U seriji Novine nastupit će osamdesetak glumaca, a glavne uloge tumače Branka Katić, Trpimir Jurkić, Goran Marković, Olga Pakalović, Dragan Despot, Zijad Gračić, Aleksandar Cvjetković, Edita Karađole, Zdenko Jelčić, Anja Matković, Tihana Lazović i drugi. Serija govori o turbulentnoj tranzicijskoj svakodnevici domaćega dnevnika Novine.

Foto: Press, Scena.hr

comment closed