fbpx

27. epizoda telenovele Kava s mirisom žene

Café con aroma de mujer – Kava s mirisom žene

U ponedjeljak, 15. studenog 2021. godine s početkom u 12.27 sati, na programu HRT – HTV1 na rasporedu je 27. epizoda telenovele Kava s mirisom žene.

Kava s mirisom žene

Sebastián nazove Aurelija i predbaci mu jer mu je prešutio da ga je Gaviota tražila. Naredi mu da otkrije gdje je. Marcela i Lemarus odlaze u Carlosov bar. Oduševljeni su i dogovore suradnju.

Kava s mirisom žene

Marcela primijeti Bernardovu jaknu i shvati da je on “gay”. Aurelio odlazi u Pedrov bar i ispriča se Carmenzi. Ona mu ne želi odati gdje je Gaviota. Diana predloži Gavioti da pjeva u njihovu kafiću.

Lucrecia postavi nadzorne kamere u stanu kako bi pratila Ivána. Gaviota pjeva u kafiću. Gosti su oduševljeni. Sebastián zove Alvara, prijatelja iz veleposlanstva, i moli pomoć u potrazi za Gaviotom. Gaviota kaže Diani da je trudna. Lucía kaže Sebastiánu da Lucrecia dolazi u New York.

On pristane da se smjesti kod njih. Paula dovede Martína svojoj kući. Juliji se sviđa budući zet. Iván želi poslovno surađivati s njim. Carmenza kaže Gavioti da je nazvao Sebstián i ispričao se.

Kava s mirisom žene
Epizoda (broj): 27.
Uloge: William Levy (Sebastián Vallejo), Laura Londono (Teresa Suárez
Odabrala: Martina Rajšek

Foto: Press