Veliko bilo srce: Klub navijača Hajduka ‘Bilo srce’
By redakcija On 29 stu., 2016 At 04:49 PM | Categorized As Događanja, Sport, Sportske minute | With 0 Comments

Hajduk…

Navijači diljem svijeta upisali hrvatske branitelje na Hajdukov dres

Bilo srce– Humanitarni klub navijača Hajduka ‘Bilo srce‘ u svom desetogodišnjem radu djelovao je bez medijskih istupa. Posebno se inzistira na diskreciji ‘štićenika’ kroz parolu da su nam motiv, a ne sredstvo. Bilo srce nema praksu spominjati donatore, u pravilu navijače i prijatelje Hajduka diljem svijeta – poručuju iz kluba navijača Hajduka ‘Bilo srce’.
Priopćenje kluba navijača Hajduka ‘Bilo srce’ preosimo u cijelosti:
– Iznimno ovaj put, na prijedlog cijenjene obitelji hrvatskog branitelja Tihomira Purde, sa ponosom javno spominjemo da je Hrvatska i Hajdučka dijaspora iz New Yorka okupljena u Društvo prijatelja Hajduka New York preko akcije „Ako si tužan…“ predložila šesteročlanoj obitelji Purda da njihova imena budu na povijesnom trećem dresu Hajduka u sklopu projekta „Ili jesmo ili nismo!“, a što su naši dragi Vukovarci svjesni poruke koju ovime svima nama šalju i prihvatili!
Akcija „Ako si tužan…“ traje još danas te se uplatiti može preko www.bilosrce.com/donacija. Donacije idu za hrvatske branitelje od kojih je obitelj Purda odlučila javno istupiti kroz ovu objavu, na čemu im iskreno zahvaljujemo.
Bilo srceNavijačima Hajduka diljem svijeta su se organizirano pridružili i DPH Tučepi, DPH Jönköping – Švedska, DPH Zagreb, DPH Drniš, DPH Slavonski Brod, DPH Sinj čiji su članovi osigurali sredstva za najmanje jednu donaciju imena na dresu Hajduka kroz ovu akciju Bilog srca, kao i svi ostali (DPH Osijek, DPH Šibenik, DPH Vukovar, DPH Zürich i brojni drugi ovdje ne spomenuti) koji organizirano prikupljaju sredstva u svojim sredinama. Naravno uz podršku uvijek prisutne Torcide.
Iskreno hvala svima koji su sudjeluju i daju svoj doprinos i u ovoj akciji Bilog srca. Za Hrvatsku i za Hajduk bila vojska tu je! – piše u priopćenju klub navijača Hajduka ‘Bilo srce’.

Foto: Press

comment closed