fbpx

Andrej Kramarić: Nadam se da će Lovren ostati uz nas i ako ne bude na terenu

Nisam umoran, spreman sam, motiviran te imam energije, rekao je Andrej Kramarić

– Lijep i super osjećaj je vratiti se i biti tu ponovno s dečkima. Naravno da se ne vidimo tako često, sada nam je prilika da pokušamo napraviti nešto veliko. U svakom slučaju motivirani smo, bit će nam zanimljivo i nadam se da ćemo ostvariti to što pokušavamo ostvariti – rekao je napadač hrvatske reprezentacije Andrej Kramarić.

Andrej Kramarić

Nakon što je hrvatski reprezentativac Andrej Kramarić odradio fantastičnu sezonu u matičnom klubu TSG 1899 Hoffenheim, priključio se reprezentaciji u Rovinju te je podijelio svoje dojmove s priprema Vatrenih.

– Moram reći da se ja uopće ne osjećam umorno koliko god da mi je sezona bila isprekidana i s koronom i sa sitnim ozljedama. Nisam umoran, spreman sam, motiviran te imam energije i želje nastaviti tamo gdje sam stao – dodao je Andrej Kramarić.

A o očekivanjima na Euru Andrej je rekao:

– Teško mi je sada predvidjeti dokle ćemo dogurati s obzirom na to da se križamo s različitim grupama, s jakim protivnicima. Moramo biti realni, i reći da sigurno da ima trenutno puno boljih momčadi od nas. Mi smo ponovno potencijalno dobra ekipa, koja može napraviti čudesan rezultat, a doslovno možemo ispasti u grupi jer to je neki naš mentalitet. Moram spomenuti i da se taj mentalitet u igračima promijenio u prijašnjim godinama tako da mislim da bi mogli puno napraviti. Nikada ne znaš što stoji ispred nas, kakav će se dan dogoditi, kako u životu tako i u sportu potrebno je i sreće. Sudeći po onom što sam vidio i što osjećam ovih godina, motivirani smo, imamo dobru ekipu, potencijalne mlade igrače, Luka je još uvijek tu. One prave riječi treba pokazati na terenu, a ne za stolom – kaže Andrej Kramarić.

O ozljedi Lovrena;

– Žao mi je Lovrena, sigurno da mu je bila želja odraditi i ovaj Euro. To je sport, događa se kad najmanje očekuješ. Želim mu brz oporavak i da nam se vrati što je prije moguće. Nadam se da nije tako strašno kao što u ovom trenutku to izgleda. On nam je super važan igrač s iskustvom iz Rusije i općenito kroz njegovu karijeru. Dobar je za štimung ekipe i nadam se da će ostati uz nas i ako ne bude na terenu – zaključio je Kramarić.

Foto: Press – HNS/Drago Sopta