fbpx

Turska uspješnica Nevjera je najgledaniji TV sadržaj nakon Dnevnika

Serija Nevjera

Nova turska uspješnica Nevjera, koja je s emitiranjem krenula početkom 2022. godine na Novoj TV, već u početnim tjednima privukla je veliki interes gledatelja, o čemu govori podatak da je svaku epizodu u prosjeku pratilo gotovo pola milijuna ljudi, a serija Nevjera je od početka emitiranja nakon Dnevnika Nove TV najgledaniji televizijski sadržaj.

Nevjera

U dosadašnjim epizodama intrigantne serije Nevjera koja govori o osveti prevarene žene gledatelji su u glavnoj ulozi imali prilike vidjeti poznatu glumicu Cansu Dere koja je slavu stekla po ulogama u hit serijama kao što je ‘Sila’, a u glavnoj ulozi pridružio joj se glumac Caner Cindoruk koji je utjelovio Asjina supruga Volkana.

Zajedno sa sinom Alijom, supružnici Asja i Volkan živjeli su u sreći i miru sve dok ona nije otkrila pramen plave kose koji je pod povećalo stavio njihov brak, vjernost i sretan dom.

U vrtlogu emocija s kojima se morala suočiti, Asja je nakon otkrića da Volkan ima aferu s mladom ženom Derin potvrdila svoje sumnje da su je izdali muž i prijatelji, a sve to bio je samo početak u otkrivanju klupka tajni koje je skriveno pod iluzijom sretnoga braka.

Izvor: UMTG
Pružatelj podataka: AGB Nielsen
Ciljna skupina 4+
Period: 3.-12.1.2022.

Foto: Press Nova TV Nevjera