fbpx

Nova turska uspješnica Nevjera od 3. siječnja!

Serija Nevjera

Nova TV od 3. siječnja 2022. godine donosi novu tursku uspješnicu Nevjera koja govori o osveti prevarene žene, a u glavnoj ženskoj ulozi pojavljuje se poznata turska glumica Cansu Dere, koju su gledatelji imali prilike gledati u hit seriji “Sila”.

Nevjera

Ovoga puta u seriji Nevjera oduševit će u ulozi prevarene žena koja je spremna na sve kako bi saznala tko je ljubavnica njenog muža.

Nevjera

Kad je Asja (Cansu Dere) upoznala Volkana (Caner Cindoruk), bila je sama u svom svijetu. Roditelji su joj umrli dok je bila jako mlada, a iako su joj ostavili poprilično veliko nasljedstvo, Asja nije imala obitelj koju bi nazivala svojom.

Volkan je sve to promijenio nakon što ju je zaprosio, a netom nakon što je završila medicinu, preselili su se u Volkanov rodni grad, u blizini Istanbula. Volkanova je obitelj postala njezina, kao i njegovi prijatelji.

Na tom su temelju izgradili sretan brak i odgojili svog sina Alija, u kućanstvu punom ljubavi o kakvom je Asja uvijek sanjala.

Godinama poslije, Asjina je medicinska praksa uspješna, a Volkanov građevinski posao djeluje kao da raste. Život ne može biti bolji, sve dok Asja nije pronašla dugu, plavu vlas na Volkanovu šalu.

Otkrije da Volkan ima aferu s mladom ženom Derin (Melis Sezen).

Foto: Press – Nova TV – serija Nevjera