fbpx

Upoznajte likove nove turske serije Nevjera

Ne propustite prvu epizodu serije Nevjera!

Nova TV od večeras 3. siječnja 2022. godine u 21.00 sat donosi novu tursku uspješnicu Nevjera koja govori o osveti prevarene žene, a u glavnoj ženskoj ulozi pojavljuje se poznata turska glumica Cansu Dere.

Nevjera

Upoznajte likove nove turske serije Nevjera

ASYA ARSLAN (Cansu Dere)

Asja shvaća da je živjela u mreži laži. Kad pojedinosti u pozadini izdaje izađu na površinu, sve se pokrene. U ovoj priči Asja odbija biti žrtva svog života i posvećuje se osveti mužu i svima ostalima koji su je izdali.

Nevjera

Dokazat će da je osveta prevarene žene najveća osveta.

VOLKAN ARSLAN (Caner Cindoruk)

Čini se da je Volkan savršen obiteljski tip, međutim, idiličan život koji naizgled žive on i Asja pada u vodu kada ona pronađe plavu vlas kose na Volkanovom šalu.

Nevjera

Volkan ima komplicirane osjećaje. Osjeća da voli i Asju i Derin, mladu ženu s kojom ima aferu. Asju vidi kao svoju obitelj, a Derin kao ljubav. On nema namjeru odreći se obitelji, ali nema ni hrabrosti prekinuti s Derin.

DERIN GÜÇLÜ (Melis Sezan)

Asja u skrivenom pretincu pronalazi mobitel s pozadinom fotografije mlade žene – Derin, koju Asja poznaje kao kćer jednog od njezinih pacijenata. Preko noći, Derin okreće Asjin i Volkanov brak naopačke.

Nevjera

Volkan nema srca prekinuti s Derin, a ostaje za vidjeti koga će naposljetku odabrati.

Nevjera

Kad je Asja (Cansu Dere) upoznala Volkana (Caner Cindoruk), bila je sama u svom svijetu. Roditelji su joj umrli dok je bila jako mlada, a iako su joj ostavili poprilično veliko nasljedstvo, Asja nije imala obitelj koju bi nazivala svojom.

Volkan je sve to promijenio nakon što ju je zaprosio, a netom nakon što je završila medicinu, preselili su se u Volkanov rodni grad, u blizini Istanbula.

Volkanova je obitelj postala njezina, kao i njegovi prijatelji. Na tom su temelju izgradili sretan brak i odgojili svog sina Alija, u kućanstvu punom ljubavi o kakvom je Asja uvijek sanjala.

Zaplet započinje već u prvoj epizodi kada Asja počinje sumnjati da njezin idilični brak možda i nije takav:

Seriju Nevjera ne propustite pratiti od ponedjeljka do četvrtka u večernjem terminu na Novoj TV!

Foto: Press – Nova TV