fbpx

Simpatična Opatijka “Joker” napustila sa 100 eura

Dinamični kviz Joker donosi smijeh i zabavu

Opatijska natjecateljica Doris Vlah unatoč osvojenih 100 eura u kvizu “Joker” neće moći ostvariti svoju prvotnu želju – platiti vozački ispit. Ipak, sa sobom nosi dragocjenu uspomenu na izvanredno iskustvo sudjelovanja u snimanju popularnog kviza.

– Treba uživati u svakom danu kao da je posljednji – poručila je Doris, napuštajući kviz s osmijehom na licu.

Od 12, tri pitanja je zaključila točnim odgovorom bez korištenja jokera, a nakon krivog odgovora na šestom pitanju s 5.000 eura pala je na 1.000 eura. Sljedeće pitanje Tko je osnovao Mongolsko carstvo?, doživjela je, kako kaže, kao ‘navlakušu‘ jer joj je točan odgovor – Đingis kan, zvučao jednostavan, pa se odlučila kao konačan odgovor ponuditi Khal Drogo.

 

Dodatne muke zadala joj je povijesna tematika: ”Koje je godine nogometna reprezentacija Brazila prvi put postala prvak svijeta?”, a Doris je iskoristila tri jokera kako bi pravilno odgovorila – 1958. godina.

– Jedanput sam jednom kolegi kvizašu rekla da se ne pogađa na sreću, ali ja ću sada pogađati i reći ako ne znaš odgovor, onda je C’ – odlučno je izjavila Doris tijekom borbe za osvajanje kviza.

Nažalost, na pitanje o drugom američkom predsjedniku, zaključala je odgovor C, James Madison, dok je ispravni odgovor bio John Adams.

Na sreću je pogađala i na pitanje Tko ili što je Xoloitzcuintle? Ponuđeni odgovori bili su peruansko jelo od papaje, aztečki kameni grad, meksički bezdlaki pas i vulkan kod Yucatana. Objasnivši kako ona voli kuhati, pa ako pogodi morat će napraviti to jelo, zaključala je odgovor A, peruansko jelo od papaje, no točan odgovor krio se pod C, meksički bezdlaki pas.

Gledatelje pozivamo da ne propuste sljedeću epizodu Jokera, koja će biti emitirana sutra na Novoj TV od 18 sati!

Foto: Press – Nova TV