fbpx

Igra prijestolja – Game of Thrones na malim ekranima!

HTV…

Treća sezona

Igra prijestoljaLjubitelje fantastike svakako će obradovati vijest da od 10. svibnja na programu Hrvatske televizije počinje emitiranje treće sezone višestruko nagrađivane serije ‘Game of Thrones‘ – ‘Igra prijestolja‘. Ovaj epski spektakl snimljen u produkciji HBO-a prema književnom hit serijalu ‘Pjesma leda i vatre’ Georgea R.R. Martina govori o sukobu dvije moćne obitelji, izdaji i časti, plemenitosti i želji za pobjedom.
‘Igra prijestolja’ stekla je planetarnu Igra prijestoljapopularnost i bezbroj obožavatelja, a u novoj sezoni teme oko kojih se veže okosnica priče su obitelj i odanost. U novim epizodama rasplest će mnogi važni dijelovi zapleta iz prethodne sezone, a vrhunac će dosegnuti borba za moć i prevlast u kojoj će sudbina i zla kob sustići nekoliko najvažnijih likova. Iako se radnja odvija u fantastičnom svijetu, ‘Igra prijestolja’ je serija koju vode ljudske strasti i častohleplje. Kraljevi, kraljice, vitezovi i odmetnici nastavljaju borbu u ratu koji se sve više rasplamsava. Treća sezona temelji se većim dijelom na “Oluji mačeva”, Martinovoj trećoj knjizi iz serijala ‘Pjesma leda i vatre’, prepunoj borbi, prevrata i događaja u koje su uključeni glavni likovi.
Čudesni zapleti ‘Igre prijestolja’ odvijaju se na izmišljenom kontinentu Zapadne zemlje, a privlačnosti serije uvelike pridonosi to što je snimana na prekrasnim i atraktivnim lokacijama Sjeverne Irske, Hrvatske, Islanda i Maroka. Uz to, Igra prijestoljakrase je vrhunska produkcija, vrlo kompleksan i slojevit scenarij te sjajna glumačka ekipa koju predvode dobitnik Emmya Peter Dinklage te Lena Headey i Emilia Clarke. U novoj sezoni pridužuju im se Ciarán Hinds, Diana Rigg, Tara Fitzgerald, Tobias Menzies, Clive Russell i Richard Dormer.
Nove nastavke ‘Igre prijestolja’ gledajte od 10. svibnja na Prvom programu HTV-a od 21,30 sati.

Foto: Press