Igra prijestolja – Game of Thrones na malim ekranima!
Piše: redakcija On 7 svi., 2015 At 05:36 PM | Categorized As Naslovnica, Vijesti | With 0 Comments

HTV…

Treća sezona

Igra prijestoljaLjubitelje fantastike svakako će obradovati vijest da od 10. svibnja na programu Hrvatske televizije počinje emitiranje treće sezone višestruko nagrađivane serije ‘Game of Thrones‘ – ‘Igra prijestolja‘. Ovaj epski spektakl snimljen u produkciji HBO-a prema književnom hit serijalu ‘Pjesma leda i vatre’ Georgea R.R. Martina govori o sukobu dvije moćne obitelji, izdaji i časti, plemenitosti i želji za pobjedom.
‘Igra prijestolja’ stekla je planetarnu Igra prijestoljapopularnost i bezbroj obožavatelja, a u novoj sezoni teme oko kojih se veže okosnica priče su obitelj i odanost. U novim epizodama rasplest će mnogi važni dijelovi zapleta iz prethodne sezone, a vrhunac će dosegnuti borba za moć i prevlast u kojoj će sudbina i zla kob sustići nekoliko najvažnijih likova. Iako se radnja odvija u fantastičnom svijetu, ‘Igra prijestolja’ je serija koju vode ljudske strasti i častohleplje. Kraljevi, kraljice, vitezovi i odmetnici nastavljaju borbu u ratu koji se sve više rasplamsava. Treća sezona temelji se većim dijelom na “Oluji mačeva”, Martinovoj trećoj knjizi iz serijala ‘Pjesma leda i vatre’, prepunoj borbi, prevrata i događaja u koje su uključeni glavni likovi.
Čudesni zapleti ‘Igre prijestolja’ odvijaju se na izmišljenom kontinentu Zapadne zemlje, a privlačnosti serije uvelike pridonosi to što je snimana na prekrasnim i atraktivnim lokacijama Sjeverne Irske, Hrvatske, Islanda i Maroka. Uz to, Igra prijestoljakrase je vrhunska produkcija, vrlo kompleksan i slojevit scenarij te sjajna glumačka ekipa koju predvode dobitnik Emmya Peter Dinklage te Lena Headey i Emilia Clarke. U novoj sezoni pridužuju im se Ciarán Hinds, Diana Rigg, Tara Fitzgerald, Tobias Menzies, Clive Russell i Richard Dormer.
Nove nastavke ‘Igre prijestolja’ gledajte od 10. svibnja na Prvom programu HTV-a od 21,30 sati.

Foto: Press

comment closed