fbpx

Neda Ukraden: Jednom kada ovo prođe

Novi studijski album Nede Ukraden na svim streaming platformama

Jednom kada ovo prođe, novi studijski album regionalne dive Nede Ukraden od petka je dostupan na svim streaming platformama. Prednarudžbe CD izdanja bit će moguće od 28. svibnja putem službenog webshopa Croatia Recordsa, a izdanje će se diljem regije naći u prodaji ususret 13. izdanju CMC festivala u Vodicama 11. i 12. lipnja.

Ukraden

– Neda Ukraden će vodičku rivu zapaliti pjesmom “Gdje ćemo za praznike”, a u sklopu festivala održat će se i službeno predstavljanje albuma – poručuju iz Croatia Recordsa.

Ukraden

Prvi singl s kojim je najavila album je naslovna pjesma “Jednom kada ovo prođe” koja se od objave nalazi u YouTube trendingu. “Gdje ćemo za praznike”, pravo je osvježenje u njezinoj bogatoj karijeri. Lagani ljetni tekst naprosto tjera ljude da iziđu u prirodu da uživaju u ljubavi, glazbi, vožnji, putovanju dok je “Muchas Gracias” atraktivna pjesma temperamentnog latino ritma – pred vama je jedna potpuno nova Neda Ukraden!

Publika je s nestrpljenjem čekala novi Nedin studijski album i sada je pred vama 13 pjesama, redom hitova poput “Najteže je kad se rastaje”, “Kao vino i gitara”, duet s Lukom Basijem “Ni Dubai, ni Hawaii” i “Volim život” koja zatvara ovaj album.

Neda Ukraden svojim je pjesmama obilježila glazbu ovih prostora, ona ne poznaje nikakve prepreke i kako kažu stihovi naslovne pjesme: “Jedva čekam, dobri ljudi, da se opet zagrlimo.”

Foto: Press – Andreja Damnjanović
Video: