fbpx

Video – Dino Merlin: Dokumentarni film Sredinom

Sarajevo…

Ono što smo danas, određuje naše sutra, kaže Dino Merlin

Dino Merlin– Pričao sam u jednom dahu, u jednom danu i naravno da tako ne možete ispričati sve niti se svega sjetiti. Neke važne događaje i ljude sam sigurno nenamjerno preskočio. No, nije zgoreg da čovjek s vremena na vrijeme pogleda samog sebe u ogledalo, osvrne se na ono što je bilo i kako je bilo. Jer to što je iza nas, svi ljudi i dešavanja u našim životima, učinila su nas onim što smo danas, a ono što smo danas, određuje naše sutra – rekao je Dino Merlin.
U Sarajevu je u ponedjeljak predstavljen dokumentarni film ‘Sredinom’ posvećen Dini Merlinu koji je izradila Al Jazeera Balkans. Ova dokumentarna priča upoznaje nas sa životnim putem jedne od najvećih regionalnih pop-zvijezda svih vremena. Publika u regiji moći će pogledati ovaj dokumentarni film premijerno u programu Al Jazeere Balkans, u nedjelju 19. ožujka u 21.00 sat.
Dino Merlin– Doživjeti ovakav prijem kod publike, moj je veliki blagoslov. Tko ne bi poželio ovakvu noć? Zahvalan sam mojoj publici koja zna što želi. Oni su urednici svojih života, sami određuju koga će slušati i gdje će ići potrošiti svoje vrijeme. Nakon 30 godina karijere i dalje sam iskreno dirnut. Hvala moj Zagrebe, srce će mi eksplodirati od toliko ljubavi koju ste mi iskazali večeras! Volim vas – rekao je razdragani Dino Merlin nakon koncerta održanog u Zagrebu u prosincu prošle godine.
Biografija Dine Merlina je ujedno i svjedočanstvo o burnom životu Balkana u kojem, osim ratova, postoje i neke ljepše veze, one koje se osjete kroz glazbu i odnos publike prema zajedničkim glazbenim zvijezdama. Dino Merlin je jedna od najsvjetlijih među njima!

Foto: Press, Scena.hr
Video:

[embedyt] http://www.youtube.com/watch?v=aoogdOR9Jd4[/embedyt]