fbpx

U gradu Arsena i Dražena: Zvijezde pjevale u čast Rajka Dujmića

Prvi veliki projekt nakon korone – u čast Rajka Dujmića

Divno je bilo sinoć biti u Šibeniku! Ljetna pozornica 61. Međunarodnog dječjeg festival odzvanjala je najljepšim hitovima glazbenika i skladatelja Rajka Dujmića kojemu su sinoć mladi glazbenici pod vodstvom Ante Gele odali počast.

Rajka Dujmića

Koncert ‘Veliki za male’, koji se mogao pratiti i u direktnom prijenosu na nacionalnoj televiziji, oduševio je publiku svih uzrasta. Šibenik je bio dijete – rasplesano i raspjevano dijete.

Rajka Dujmića

Dakle Ante Gelo, Marko Tolja, Mia Dimšić, Alen Đuras, Iva Ajduković, Matija Cvek, Dino Petrić, Sabrina Habiri, Nela Đinđić, Marko Kutlić, Josip Palameta, Bruna Oberan, Tatjana Belina i odličan bend raznježili su publiku kojoj je nakon dugih godinu dana nedostajalo upravo to – sreća i veselje proizašli iz pjesme i plesa uz vrhunske glazbenike.

– Sve to ponovit ćemo večeras na istom mjestu u isto vrijeme – ljetna pozornica, 21 sat, 61. Međunarodni dječji festival u Šibeniku – koncert ‘Veliki za male’. Ovog ponedjeljka pjevaju se pjesme Dedića, Jusića, Mihaljevića, Kalogjere, Kabilja, Krajača, Britvića i Kušeca. Jedva čekamo! – poručuju organizatori.

Foto: Press