fbpx

Ekskluzivno donosimo: Antonija Šola udala se u Poreču!

Antonija Sola

Svježe diplomirana sociologinja i kroatologinja Antonija Šola konačno je odlučila reći svoje sudbonosno ‘da’ i to u romantičnom Poreču. Ali samo u scenariju za spot svoje nove pjesme ‘Nezgodna‘ poznatog beogradskog autora Dušana Bačića.

Portal Scena.hr donosi ekskluzivne fotografije sa snimanja. Novi spot lijepe pjevačice će na komičan način prikazati dvoje mladih ljudi koji dvoje oko toga trebaju li okruniti brakom svoju dugogodišnju vezu.

Spot radnjom podsjeća na  komediju ‘Kako izgubiti dečka u deset dana’.

Spot je sniman na lokaciji Grand hotel Palazzo u Poreču i medicinsko estetskom studiju za oblikovanje tijela i njegu lica V&I contoure u Rijeci gdje se je Antonija na ekskluzivnim tretmanima pripremala za ljetni bikini.

Antonija Sola_1U spotu uz kantautoricu Antoniju Šola pojavljuje se riječki voditelj i glumac Davor Garić koji je odlično dočarao lik njenog zaručnika, zatim  Kraljica Sjevernog Jadrana 2013. godine i Fotokraljica Hrvatske Kristina Riosa, manekenka Alexandra Ždral, jedini hrvatski licencirani zumba instruktor Davor Ilić, te maneken i model Miroslav Dimitrijevski.

Spot je sniman pod redateljskom palicom Med Vid produkcije, dok fotografije potpisuje  Igor Popovich. Za styling Antonije Šola pobrinuo se Salon vjenčanica iz Pule ‘Angels Wedding’ s haljinama Sheri Hill, dok je glavni glumac u spotu nosio odjelo Tsunami Power Suits. Za šminku i frizuru bio je zadužen Uroš Raguž.

SolaOrganizator i izvršni producent snimanja je Paolo Batel.

Osim novog spota, Antonija priprema radno ljeto, uz nove glazbene suradnje i nove pjesme, završetak albuma i gostovanje na festivalima te ljetne nastupe.