fbpx

Izravni prijenos: Miroslav Škoro – Ne dirajte mi ravnicu

Zagreb…

Na HRT-u izravni prijenos koncerta Miroslav Škoro – Ne dirajte mi ravnicu

Miroslav ŠkoroHrvatska radiotelevizija u četvrtak 30. svibnja 2019. godine na Drugom programu (HRT – HTV2) izravno prenosi koncert Miroslav Škoro – Ne dirajte mi ravnicu. Na Dan Grada Zagreba i Dan branitelja Grada Zagreba na velikoj pozornici kod zagrebačkih fontana, a u povodu 30 godina od nastanka pjesme “Ne dirajte mi ravnicu”, Miroslav Škoro okupit će svoje najvrsnije suradnike glazbenike te zajedno s 1000 tamburaša iz cijele Hrvatske, Revijskim orkestrom Zagrebačke filharmonije i Akademskim pjevačkim zborom Ivan Goran Kovačić, obilježiti 30. godišnjicu “Ravnice”, ali i Dan Grada Zagreba i Dan branitelja Grada Zagreba. Cijeli prostor zagrebačkih fontana bit će u funkciji spektakularnog koncertnog događanja.
Poznati Škorini hitovi, s obzirom na navedene brojne izvođače, u posebnim aranžmanima bit će užitak za uho, ali i prekrasan ambijent mjesta održavanja koncerta, sigurno i za oko, kako prisutnih tako i gledatelja u izravnom prijenosu HTV-a. Koncert će, dakako, početi i završiti pjesmom “Ne dirajte mi ravnicu”, ali u 90 minuta posebnog glazbenog ugođaja i doživljaja Škoro i gosti zasvirat će i zapjevati: Šumi, šumi javore, Sokak bez imena, Kuća na kraju sela, Zadnja želja, Milo moje, Juliška, Otvor, ženo, kapiju, Svetinja, Domovina, Tajna najveća, Sve poštivam svoje uživam i druge. Redatelj prijenosa je Tvrtko Grgić, urednik Nikola Kristić, a producent Petar Krešimir Peras.
Prijenos koncerta Miroslav Škoro – Ne dirajte mi ravnicu ne propustite u četvrtak 30. svibnja na Drugom programu Hrvatske televizije u 21.00 sat.

Foto: Press arhiva