fbpx

Dino Merlin: Hvala moj Zagrebe, srce će mi eksplodirati od toliko ljubavi

Spektakl u zagrebačkoj Areni…

Doživjeti ovakav prijem kod publike, moj je veliki blagoslov. Nakon 30 godina karijere i dalje sam iskreno dirnut, rekao je sarajevski kantautor nakon sjajnog koncerta

Dino Merlin

Dino MerlinDino Merlin je pozdravio zagrebačku publiku i poručio im da ih se poželio te zapjevao. Popularni sarajevski kantautor jučer je nastupio u zagrebačkoj Areni pred 20 tisuća ljudi. Pjevača je publika dirnula jer ga je uglas pratila od prve do zadnje pjesme, a publika mu je vraćala ovacijama. Kazao je kako je poseban osjećaj za glazbenika kad publika prepozna i zavoli pjesme u kojima je ogolio dušu, istresao svu bol i iznio svoje osjećaje. Atmosfera na koncertu je bila fantastična i emotivna. Ovacijama i dugim aplauzom očarana publika Merlinu nije dopuštala da ode s bine, pa se Merlin nekoliko puta vraćao na bis. Na koncertu su uživala mnoga poznata lica, a među njima bio je i mladi sastav Barabe.

Dino Merlin

Dino Merlin– Doživjeti ovakav prijem kod publike, moj je veliki blagoslov. Tko ne bi poželio ovakvu noć? Zahvalan sam mojoj publici koja zna što želi. Oni su urednici svojih života, sami određuju koga će slušati i gdje će ići potrošiti svoje vrijeme. Nakon 30 godina karijere i dalje sam iskreno dirnut. Hvala moj Zagrebe, srce će mi eksplodirati od toliko ljubavi koju ste mi iskazali večeras! Volim vas – rekao je razdragani Merlin nakon koncerta primajući čestitke brojnih prijatelja, suradnika i kolega.

Foto: Scena.hr