Barabe osvojile Grand Prix festivala
Piše: redakcija On 2 pro., 2016 At 10:16 AM | Categorized As Događanja, LifeStyle, Tech | With 0 Comments

Čakovec…

Barabe– Hvala Čakovec, hvala Međimurje! Ne znam kako drugačije da vam se odužimo za ovo priznanje nego da i dalje budemo što bolji i da vas i dalje uveseljavamo našim hitovima – skromno je istaknuo pjevač Baraba Tomislav Španić prije nego li je kao dobitnik glavne nagrade ponovno otpjevao pobjedničku pjesmu ‘Zvrc, zvrc’.
Osvajanjem glavne nagrade publike i radijskih urednika iz cijele Hrvatske, popularni mladi sastav Barabe prometnuo se u najveće Barabezvijezde sinoć završenog Međimurskog festivala. Njihov izlazak na scenu dočekan je ovacijama stotinama mladih i starih, a Grand Prix MEF-a za pjesmu ‘Zvrc, zvrc’ splitskog hitmejkera Nene Ninčevića osobno im je dodijelio međimurski župan Matija Posavec kao glavni pokrovitelj ove glazbene manifestacije. Neočekivanim priznanjem Barabe su nadmašile puno razvikanije kolege koji su od prvog dana slovili za favorite i time pokazali da na ukus publike nitko ne može utjecati.
Povratnica na estradnu scenu Ivana Banfić preuzela je nagradu za najbolju glazbu, a pjevačica Emina Arapović za cjelovito glazbeno djelo. Amir Kazić Leo svojom izvedbom zaslužio je nagradu za najbolju interpretaciju, a nagradu stručnog žirija kojim su predsjedali Branimir Mihaljević i pjevač Mladen Burnać, osvojio je Ivan Zak. Vlado Kalember i nakon 25 godina ponovno okupljena Srebrna krila, koji su od početka slovili za jedne od glavnih favorita, kući se ipak vraćaju bez nagrade, dok je najboljim debitantom proglašena grupa Tarapana band, poznata po nedavnom duetu s Nives Celzijus.
U show programu nastupile su Učiteljice i legendarni kralj zabave Jasmin Stavros.

Foto: Promo

comment closed