fbpx

Ecija Ivušić u spotu Vino nek se toči

Vinska himna…

Kralj domaće zabave, Jasmin Stavros otpjevao novu vinsku himnu

Jasmin Stavros– Cijeli život sam pio isključivo vino, a zadnje četiri godine postim i nisam okusio ni kap alkohola pa sad sa sjetom gledam svoje prijatelje i suradnike kako uživaju u vinu. E, sad se Staki promijenio, postao sam misionarski pustinjak – otkrio nam je popularni pjevač Jasmin Stavros, a svojim obožavateljima savjetuje da uživaju u vinu, ali umjereno.
Nova pjesma ‘Vino nek se toči‘ Jasmina Stavrosa siguran je nastavak njegovih prepoznatljivih hitova zbog kojih je i dobio Ecija Ivušićnadimak ‘kralj domaće zabavne glazbe’. Izvrsno raspoložen, promovirajući novu pjesmu, popularni Staki ovoga se puta nije ustručavao podijeliti svoja vinska iskustva s obožavateljima. Logično mu je, kaže, da baš on otpjeva ovakvu jednu vinsku himnu.
Njegova karijera i dalje je u punom zamahu. Osim što rasprodaje koncerte diljem Hrvatske i regije, te mjesecima unaprijed nema slobodnog termina vikendom, u svojim 60-tim godinama donio je i novu poslovnu Ecija Ivušićodluku. Promijenio je diskografa i na promociji ove vinske pjesme pohvalio se novom izdavačkom kućom Menart.
U atraktivnom video spotu popularni pjevač predstavio je sve ljepote vinske ceste Jastrebarskog i okolice, a scene je dodatno začinio angažmanom dvoje seksipilnih glumaca. U spotu nam Ecija Ivušić i Stiven Razmilić uz Jasmina Stavrosa pričaju nam ovu vinsku priču.

Foto: Press