fbpx

Ecija Ivušić: Udebljala sam se još tri kile. I to je život!

Lijepa voditeljica – Ecija Ivušić

Život. Kile. Biraj: Vježbanjem protiv suvišnih kilograma

Ecija Ivušić na Facebooku je objavila fotografiju iz teretane te obožavateljima i prijateljima otkrila kako se udebljala još tri kilograma.

Ecija Ivušić

– Jednom mi je jedna pametna osoba rekla da je mašta bitnija od znanja. Ne znam kud baš i zašto meni, s obzirom da je mašta moja esencija i knjiga koju živim, a znanje samo priručnik kojeg se ponekad uhvatim kad udarim maštom o zid. Svašta sam maštala u životu.

O čokoladnoj torti bez kalorija, nepostojećem pojmu dječje bolnice, iskrenim osmjesima, pravim ljubavima, o poslu kojeg živiš, a ne odrađuješ. O ljudima s kojima dijeliš istu maštu.

Spiderman je ubodom pauka dobio supermoći. I tako ja na primjer cijeli život maštam da me upikne neka turbo mršava buba i da mi sposobnost da cijeli život jedem što hoću bez posljedica. Nekidan me upikla neidentificirana buba. Udebljala sam se još tri kile. I to je život.

Ne samo da ne ide po planu mašte. On ima svoj plan. Za svakoga od nas. To je ono kad udariš maštom od zid. No pain, no gain. U apsolutno svim aspektima života.

Samo pazite da sve što vas upikne, vas i ne probije. A never ending game… Život. Kile. Biraj. Padni, digni se… – napisala je jedna od naših najljepših voditeljica na društevnoj mreži.

Foto: Ecija Ivušić priv. album