fbpx

Ana Begić Tahiri kao morska sirena!

Ljeto…

Ana Begić TahiriStudio Marcela snimio je ljetni editorijal, a u ulozi atraktivnih morskih sirena našle su se glumica Ana Begić Tahiri, pjevačica Lidija Bačić, nekadašnja Miss Universe Hrvatske Ivana Delač Đolo, jedna od najljepših Hrvatica Nikolina Miletić te manekenka i studentica prava Marcela Pezo.
Ova prekrasna morska priča studija Marcela dočarava ljepotu morski sirena u koje još uvijek vjeruju u  mnogim kulturama svijeta.

Ana Begić TahiriAna Begić Tahiri ovo ljeto snima novu seriju koja će se od jeseni prikazivati na malim ekranima, no slobodne trenutke provodi u Sabunikama pored Zadra gdje uživa na pješčanim plažama s obitelji. Ljetne večeri provode u Zatonu .

Ivani Delač Đolo također je svako ljeto radno jer organizira modnu manifestaciju Riječke stepenice. Krajem srpnja je s obitelji  bila na odmoru na srednjem Jadranu, a trenutno je zaposlena oko pripreme 8.Riječkih stepenica koje najavljuje za 29. kolovoz.

Jednoj od najljepših Hrvatica manekenki Nikolini Miletić ovo zanimljivo snimanje je posljednje u srpnju.  Tjedan dana prije uživala je na Cresu, gdje ljetuje svake godine sa svojom obitelji. Sunce, sol, knjiga i briškula s roditeljima i bratom kaže  je sve što joj  je potrebno za divan odmor i punjenje baterija. Kolovoz je rezerviran za putovanja s društvom, a kraj kolovoza ponovno će joj biti radni.

Sve one ljeti jako paze na svoju dugu kosu, a kako bi ostala sačuvana od sunca , mora i soli savjetuje i svim čitateljicama Jadranka Pezo: ‘

– Najbolja zaštita od sunca za kosu je šešir, kapa ili marama. Ako ne volite nositi pokrivala za kosu možete ju poprskati sprejem za zaštitu od UV zraka.

FOTO: Martina Cvek
Frizure: Studio Marcela
Šminka: Ivana Purković
Kostimi: Ivana Jurić Design
Fotogalerija: [nggallery id=445]