fbpx

Obiteljska idila Ane Begić Tahiri

Ana Begić Tahiri– Uživali smo u svakom trenutku odmora. Uz svakodnevne obveze nije lako uvijek naći vrijeme za obiteljski odmor, no uvijek se trudimo da to vrijeme dobro iskoristimo. Lana je uživala u svakoj sekundi. Obožava bazene pa je većinu vremena provodila u Aquapura SPA centru, a i ja i Daniel smo pronašli vremena za sebe – rekla je Ana Begić Tahiri.
Glumica se s obitelji odmara u Falkensteiner Hotel&Spa Carinziji, u Koruškoj. Ana Begic_Tahiri_1Ana obožava provoditi vrijeme sa svojom obitelji. Unatoč brojnim obavezama za svoje najdraže uvijek pronalazi vremena. Ana je posebno uživala u opuštajućim masažama.

– Bilo je puno mogućnosti za aktivnosti, ali i opuštanje Falkensteinr Hotel&Spa Carinzia, i cijeli Nassfeld su nas oduševili. Uistinu je puno mogućnosti za uživanje za cijelu obitelj. Posebno me oduševljava što i djeca imaju brojne mogućnosti za igri i zabavu. Lanu smo vodili na izlet u dječji avanturistički park na jezeru Presseggersee. Već planiramo zimovanje tu – dodala je zadovoljno Ana.