fbpx

Ivana Delač Đolo: Zlatna ribica mi još nije ispunila želje

Kućni ljubimac…

Ivana Delač Đolo– Našu zlatnu ribicu nazvali smo Pupi. Nabavili smo je prije godinu dana nakon što nam je uginula prošla koju smo imali. Sin Noa je bio tužan što je izgubio malog prijatelja i odmah smo morali nabaviti novu ribicu – rekla je Ivana Delač Đolo za portal Scena.hr. Ribica je bila, kaže, kompromisno rješenje za kućnog ljubimca.

– Sin je želio kućnog ljubimca.  Kako često putujemo, radimo i nismo kod kuće, teško bismo mogli organizirati vrijeme koje bismo kvalitetno proveli recimo sa psom. Ovako imamo ribicu – objasnila je bivša Miss Universe. Akvarij se nalazi pored prozora i kad se netko od obitelji približi prozoru ribica, priča Ivana, veselo dođe na tu stranu akvarija i promatra što rade.
Ivana Delač Đolo– Zgodno je kad je gladna i kad traži jesti. Tada brzo počne plivati u krug i glavicom proviruje na površinu vode – dodaje. Pupi često putuje.
– Uvijek ide s nama ako idemo na duža putovanja ili je ostavim kod prijateljice ako idemo u inozemstvo. Postalo je već tradicionalno da putuje sa mnom deset dana u Rijeku prije modne manifestacije Riječke stepenice i da se već ‘sprijateljila’ sa sestrinom sijamskom mačkom. Ako izbivamo iz kuće samo za vikend onda joj kupimo štapić hrane za nekoliko dana Ivana Delač Đolokoji se postepeno otapa u vodi – ispričala je Ivana. Otkrila nam je i jednu anegdotu.
– Još uvijek mi je smiješno kad se sjetim kako su je suprug i sin sakrili u drugu posudu s vodom kad smo se vratili s jednog puta. Ja sam raspremila stvari, a zatim sam išla ribicu nahraniti. No zatekla sam prazan akvarij pun vode. Šokirala sam se! Sve je bilo netaknuto, ali ribice nije bilo… – prisjetila se bivša misica te kroz smijeh dodaje:
– Tri želje mi još nije ispunila.

Foto: Privatni album