fbpx

30. izdanje Bipa FASHION.HR-a – slavlje koje će se pamtiti

Zagreb…

30. Bipa FASHION.HR-a: Ivica Skoko, Robert Sever, BiteMyStyle by Zoran Aragović, Marina Design, Arileo i Les Emaux

Bipa FASHIONTjedan mode Bipa FASHION.HR svoje će 30. jubilarno izdanje obilježiti prvim velikim modnim događajem ovog ljeta u posebnom garden izdanju koje će se održati od 2. do 4. srpnja. Prekrasni Park skulptura zagrebačke Gliptoteke bit će pozornica na kojoj će poznati modni dizajneri predstaviti svoje nove kolekcije, a među njima su Ivica Skoko, Robert Sever, BiteMyStyle by Zoran Aragović, Marina Design, Arileo i Les Emaux. Dugo očekivano 30. izdanje Bipa FASHIONBipa FASHION.HR-a na ovoj će idiličnoj lokaciji okupiti brojne ljubitelje mode povodom proslave kreativnosti i snage modne platforme koja već dva desetljeća predstavlja najjača dizajnerska imena.
Ovim povodom Bipa FASHION.HR predstavlja i posebno limitirano izdanje bočice vode Jana koja je ujedinila kreativne snage dva poznata branda. Jana, koja svojom kampanjom i porukama inspirira i potiče na pozitivne promjene, nezaobilazan je partner modnoj platformi koja također promiče kreativne i motivirajuće snage. Tjedan mode proteklih 30 sezona najavljivale su artističke modne kampanje za koje su zaslužni najpoznatiji modni fotografi u Hrvatskoj. Dizajn ove limitirane etikete nastao je upravo iz fragmenata proteklih kampanja koje su obilježile jednu modnu epohu. Dijelovi modnih fotografija stvorili su novi identitet koji šalje snažnu poruku jedinstvenosti i autentičnosti. FASHION.HR kao platforma od prvog dana okuplja modne profesionalce koji su ovom prigodom poslali jedinstvene inspirativne poruke za 30. slavljeničko izdanje tjedna mode. Tako su dizajner Robert Sever, modna agentica Tihana Harapin Bipa FASHIONZalepugin, manekenka Lucija Beden te Vinko Filipić, direktor FASHION.HR-a podijelili svoje priče i emocije koje ih vežu uz najveću modnu manifestaciju u regiji. Ove sezone program tjedna mode ponudit će i odgovore na aktualna pitanja i teme koje se nameću u posljednje vrijeme u sklopu programa FHR TALKS. Jedan će dan biti rezerviran za panel diskusije na kojima će najeminentnija imena modne scene govoriti o aktualnim temama i novim izazovima modne industrije.
Od početka do danas, ova je modna platforma progresivnim idejama i kreativnim pristupom pratila vodeće svjetske trendove, a često ih u domaćim okvirima i stvarala, kreirajući hrvatsku modnu scenu i promičući modni dizajn kao poslovnu i kreativnu snagu društva. I danas, u izazovnim vremenima, kreativnost pronalazi najmaštovitije načine za svoj izričaj. Proslava 30. sezone Bipa FASHION.HR-a bit će modni događaj koji će se pamtiti.

Foto: Press – Zvonimir Ferina
Design etikete: Lovre Peranić