fbpx

Ecija Ivušić – modne slabosti, šoping i nova frizura!

Šopingholičarka…

Ecija Ivušić obožava modu, a ‘slaba’ je na cipele

Voditeljica kaže kako ima neke simptome šopingholičarke.
– Ali nedovoljno izražene za dijagnozu. Stvarno jako volim modu, a za takve osobe se podrazumijeva da žele biti u trendu, vole imati nove stvari u ormaru i jednostavno vole šoping. Često me šoping opalio po prstima, ali stanem na vrijeme. Samo se sjetim rate kredita i odmah sam na izlazu, umjesto u redu na blagajni – iskreno priča Ecija Ivušić za portal Scena.hr.

Ecija Ivušić

Šoping i modne slabosti

Voditeljica je u životu najviše šopingirala sa svojom majkom.
– Moja majka je žena sa stilom, ali ni približno nije zaluđena modom poput mene. Mislim da nju šoping veseli utoliko, koliko mene veseli. Isto je sa šminkom i uređivanjem. Ja sam stavljala maskaru već u osmom razredu, dok ju je moja mama nanijela valjda nekoliko puta u životu – otkrila je Ecija. Voditeljica je ‘slaba’ na cipele.
– Najviše ih volim kupovati, kombinirati , a uvijek se dobro namučim pri kupnji jer nosim broj 35. Znali su raditi e-mailovi s New Yorkom i Londonom kako bih kupila model cipela u svom broju – kazala je Ecija. Voditeljica obožava modu i uvijek je lijepo odjevena i dotjerana.
– Volim se igrati stilovima, miješati trendove, a mislim da mi je jedina konstanta u stilu da je trendovski. Jedini stil u kojem me se ne može često vidjeti izvan teretane, je sportski i ležeran. Sve ostale ću barem nekim segmentom ukomponirati u svoj styling – naglasila je.

Nova frizura i brze odluke

Lijepa voditeljica je nedavno skratila svoju dugu kosu, a ovom je promjenom iznenadila javnost, ali i prijatelje.
– Zadnji put što se sjećam da sam drastično skratila kosu je bilo kad sam imala 12 godina. Mislim da je Gwyneth Paltrow bila hit tada sa svojim kratkim bobom. A jedan od najvećih promašaja je bio kad sam u osmom razredu kosu obojila u crno. To nije bio lijep prizor jer sam svijetle puti – prisjetila se Ecija. Voditeljica kaže kako je sklona brzim odlukama i promjenama u životu.

Ecija Ivušić

– Ali to je obično kad sam dulje vrijeme nezadovoljna nečime duboko u sebi. Trudim se, radim na odnosima, bilo ljubavnim, prijateljskim ili poslovnim, ali kad srežem, onda zaista to i napravim. Nisam od ljudi koji ostavljaju vrata uvijek otvorenima. Kad se odlučim, zatvorim ih i zaključam. Teorija mi je da se jedna vrata otključaju, tek kad se druga zaključaju – naglasila je. Odluku da se ošiša donijela je impulzivno.

Ecija Ivušić

– Zapravo sam išla na frizuru u svoju Ružu i kako sam vrlo često u salonu jer kod kuće uopće ne perem sama kosu, razmišljala sam kako ne želim ponovno sjediti sat vremena na stolcu dok mi rade valove. Ušla sam u salon i predložila svom frizeru da me ošiša, a on oduševljen. Tako da nisam nikome, pa ni sebi rekla prije termina da ću se ošišati. Svi su bili u pozitivnom šoku, a meni to nije bilo ni previše bitno. Ipak je to samo kosa. I općenito volim promjene u imidžu – objasnila je voditeljica.

Foto: Privatni album – Ecija Ivušić